Chris Pratt avslørte hemmeligheten bak nakenscenen

Tenkte originalt da de skulle bryte isen før innspillingen.

HOLLYWOOD: Jennifer Lawrence og Chris Pratt side om side på CinemaCon tidligere i år. Foto: Splash News
HOLLYWOOD: Jennifer Lawrence og Chris Pratt side om side på CinemaCon tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: I den kommende filmen «Passengers» spiller Hollywood-stjernene Jennifer Lawrence (25) og Chris Pratt (36) inn en het sex-scene sammen.

Slike ting er ikke alltid like lett å gjennomføre.

Jennifer trengte nemlig å roe nervene før hun hoppet til sengs med sin 11 år eldre kollega, og duoen fant den perfekte løsningen på noe som lett kunne blitt en pinlig eller ubehagelig situasjon.

- Bortsett fra å gjøre en god jobb og å fortelle historien, så er hovedfokuset å gjøre den andre personen komfortabel. Hun ville drikke vin, så slik ble det og det var hyggelig, forteller Pratt til MTV, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEREGISSØR: Her er den norske regissøren Morten Tyldum sammen med hovedrolleinnehaverne Jennifer Lawrence og Chris Pratt. Foto: NTB Scanpix
STJERNEREGISSØR: Her er den norske regissøren Morten Tyldum sammen med hovedrolleinnehaverne Jennifer Lawrence og Chris Pratt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret kjente hverandre ikke før innspillingen begynte, men 36-åringen sier at de raskt fant tonen på settet.

- Vi ble venner kjapt og bondet over vår felles favorittfilm «Dum og dummere». Vi har samme humor, syn på livet og mye annet.

Science fiction-filmen handler om en mann og en kvinne som er lagt i dyp søvn på en rutinereise gjennom verdensrommet til deres nye hjem, men som ved et uhell våkner for tidlig.

Ettersom de godtar at de må leve resten av livet i romskipet begynner de å falle for hverandre.

Filmen, som er regissert av norske Morten Tyldum, har premiere i desember.

LES OGSÅ: Chris Pratt gikk ned 30 kilo for filmrolle