I BILULYKKE: Artist Chris Medina, som tidligere i år var å se i TV 2-programmet «Århundrets stemme», avslører selv at han har vært utsatt for en bilulykke. Foto: TV 2
I BILULYKKE: Artist Chris Medina, som tidligere i år var å se i TV 2-programmet «Århundrets stemme», avslører selv at han har vært utsatt for en bilulykke. Foto: TV 2 Vis mer

Chris Medina i bilulykke

Kjørte ut i Nordland.

Publisert

Den amerikanske artisten Chris Medina (35) fikk i 2017 permanent oppholdstillatelse i Norge etter å ha funnet lykken med norske Silje Skylstad.

For tiden er Medina på juleturné, og fredag formiddag skriver artisten i sosiale medier at det gikk galt etter torsdagens konsert i Fauske i Nordland.

«Vi var i en bilulykke etter konserten vår på Fauske. Vi var på vei til hotellet. Kom til toppen, stoppet der og skled nedover den glatte bakken og endte opp i en grøft», skriver han til en video på sin Instagram-profil.

Videre påpekte artisten, som tidligere i år var å se i TV 2-programmet «Århundrets stemme», at ulykken fant sted på bursdagen hans, og at de foreløpig ikke vet omfanget av skadene.

Overfor TV 2 forteller imidlertid Medina at bilen vil være klar allerede til kveldens konsert. Artisten kan også fortelle at han slapp unna ulykken med bare noen blåmerker og en del søvnmangel.

Videre understreker 35-åringen at han er takknemlig for at det gikk bra med både han og de to andre som satt i bilen, Eirik Næss og Lars Støvland.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Tok verden med storm

Medina rørte en hel verden til tårer da han sang superhiten «What Are Words» for sin hardt trafikkskadde forlovede Juliana Ramos i 2010.

To måneder før Juliana Ramos og Medina skulle gifte seg, ble hun funksjonshemmet som følge av en stygg trafikkulykke. Juliana havnet i koma, og våknet etter to uker. Hun er i dag hjerneskadet og avhengig av rullestol.

Etter 13 år tok forholdet slutt i 2014, men 35-åringen har vært åpen om at ekskjæresten fremdeles har en plass i artistens hjerte.

Han fant lykken med norske Skylstad året etter, og bekreftet forholdet overfor Se og Hør.

Ble foreldre

I 2016 avslørte han også på sin Instagram-side at paret ventet barn.

Chris la ut et ultralydbilde som er hengt opp på juletreet deres.

«Treet er pyntet, og vi sparte den beste julepynten til sist. Det magiske med akkurat dette treet, er at vi neste jul vil feire jul med han eller henne til stede. Jeg si at det å finne ut at jeg skal bli pappa, er den mest magiske gaven jeg noensinne har mottatt. God jul!» skriver «What are words»-sangeren i teksten til bildet.

- HANDLER OM HENNE: Chris Medina er deltager i TV-2 programmet «Århundrets stemme». I kategorien «2000-tallet» skal han synge en sang som betyr spesielt mye for ham. Video: TV 2 Vis mer

Juli året etter kunne artisten juble over å ha blitt far for første gang - noe han selv bekreftet i sosiale medier.

Paret fikk en datter, og ga henne navnet Mila.

«Mila, Mila, Mila! Du har holdt meg våken tre dager på rad. Den første dagen, den 2. juli klokka tre på natta, begynte du å banke. Den andre dagen, den 3. juli klokka 14, kom du til verden! Og den 4. juli kom stemmen din. Den er nesten like høy som din fars», skrev han.

LES OGSÅ: Medina med rørende hyllest til sin funksjonshemmede ekskjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer