BRYTER MED KONA: Nå er tiden kommet for å gå videre for Chris Medina.  Foto: Stella Pictures
BRYTER MED KONA: Nå er tiden kommet for å gå videre for Chris Medina. Foto: Stella Pictures Vis mer

Chris Medina bryter med kjæresten etter 13 år

- Jeg skjønner at mange blir skuffet nå.

Publisert

SEOGHØR.NO: Artisten Chris Medina (31) hadde stor suksess med låta «What Are Words», hvor han synger om at han aldri vil forlate sin funksjonshemmede kjæreste.

Nå avslører han på Facebook at tiden er kommet for å avslutte forholdet.

- Etter 13 år er det på tide å avslutte dette kapittelet. Jeg er velsignet som møtte denne kvinnen som jeg kunne vokse og modne med. Jeg kan ikke tro at jeg fikk tilbringe tyve-årene mine sammen med henne. Vi elsker hverandre veldig mye og selv om vi ikke lenger er forlovet, kommer jeg til å delta i hennes behandling.

Medina vil også takke for all støtten han har fått, etter han fortalte deres sterke historie gjennom sangen «What Are Words» i Idol.

- Tusen takk for all støtte jeg har fått de siste 4 årene. Deres ord, bønner og støtte har fylt oss med mot, håp og inspirasjon til å holde det gående.

To måneder før han og forloveden Juliana Ramos skulle gifte seg, var hun i en stygg trafikkulykke og havnet i rullestol.

NORGESVENN: Chris Medina har besøkt Norge flere ganger, og har uttalt at han skulle ønske Juliana kunne se han her. Her på VG-lista i 2013.  Foto: Stella Pictures
NORGESVENN: Chris Medina har besøkt Norge flere ganger, og har uttalt at han skulle ønske Juliana kunne se han her. Her på VG-lista i 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES MER: Gikk ned 29 kilo

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer