Chris Martin sov over hos Gwyneth Paltrow

- Vi tilbringer mye tid sammen, avslører Hollywood-stjernen.

STÅR HVERANDRE NÆR: Etter ti år som mann og kone gikk ekteskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin i vasken. Likevel har paret klart å beholde et godt vennskap. Foto: Ap
STÅR HVERANDRE NÆR: Etter ti år som mann og kone gikk ekteskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin i vasken. Likevel har paret klart å beholde et godt vennskap. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter skilsmissen mellom Hollywood-paret Gwyneth Paltrow (43) og Chris Martin (38), som ble kjent i mars 2014, har duoen gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

Paltrow og Martin, som var gift i ti år, har valgt å fokusere på barna Apple (11) og Moses (9) og har gjort alt i sin makt for at overgangen for dem har blitt så smertefri som mulig.

Selv om de to har gått videre på hver sin kant, så prøver de fremdeles å holde sammen som en familie på fire.

- Vi tilbringer mye tid sammen. Han har vært borte i to uker nå for å promotere sitt nyeste album. I går natt kom han til meg rundt midnatt og sov over slik at han kunne overraske barna om morgenen med frokost og deretter kjøre dem til skolen, forteller Paltrow til Glamour magazine, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

HYLLET EKSEN: På farsdagen i fjor sommer, postet Paltrow dette søte bildet av eks-mannen og datteren på Instagram. - Ingenting er som far/datter-kjærlighet, skrev hun blant annet som tekst. Foto: NTB Scanpix
HYLLET EKSEN: På farsdagen i fjor sommer, postet Paltrow dette søte bildet av eks-mannen og datteren på Instagram. - Ingenting er som far/datter-kjærlighet, skrev hun blant annet som tekst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi bor ikke sammen, men han er mer enn velkommen til å være sammen med oss når enn han måtte ønske det. Og omvendt: Jeg sover ofte over hos ham i Malibu sammen med barna. Selv om vi ikke har et romantisk forhold lenger, så er vi fremdeles en familie. Han er som en bror for meg, fortsetter hun.

Barna følger i foreldrenes fotspor

Mens Coldplay-vokalisten har funnet tonen med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis (31), så er Paltrow kjæreste med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (44).

Den vakre blondinen ser ikke bort i fra at hun kan stå brud igjen en gang i fremtiden, men foreløpig har hun ingen hastverk.

- Jeg tror på ekteskapet, men jeg er ikke engang skilt enda. Så gi meg ett minutt her, ler hun til bladet, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG IGJEN: Etter å ha datet i flere måneder bekreftet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk forholdet sitt i september ved å poste dette bildet i sosiale medier med følgende tekst: - Daten min og jeg. Foto: Instagram/Brad Falchuk
LYKKELIG IGJEN: Etter å ha datet i flere måneder bekreftet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk forholdet sitt i september ved å poste dette bildet i sosiale medier med følgende tekst: - Daten min og jeg. Foto: Instagram/Brad Falchuk Vis mer

For Gwyneth er det viktigst at barna har det bra.

- Akkurat nå er de på et veldig bra sted. Bank i bordet. De er smarte, morsomme og har to ganske gode hoder plassert på skuldrene. Vi får se hva slags vanskeligheter som kommer med ungdomstiden og hva slags karrierer de ønsker seg.

- Dessverre tror jeg begge vil bli dratt mot underholdningsbransjen. De er naturtalent. De elsker å synge, drive med skuespill, spille gitar og gjøre stand up. Så jeg føler meg litt som min egen mor. Da jeg fortalte henne at jeg ønsket å bli skuespiller, svarte hun: «Å nei. Ikke gjør det. Du er for smart til å bli det. Velg noe annet», forteller hun i intervjuet.

I bildet under poserer Gwyneth med sønnen Moses.

 
 

LES OGSÅ: - Når du har bikket 30 kan du ikke la naturen gå sin gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer