FAR OG SØNN: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har ikke latt skilsmissen gå utover barna. De er fortsatt mye sammen, og deler flere øyeblikk med barna. Her sammen med sønnen Moses. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAR OG SØNN: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har ikke latt skilsmissen gå utover barna. De er fortsatt mye sammen, og deler flere øyeblikk med barna. Her sammen med sønnen Moses. Foto: Skjermdump fra InstagramVis mer

Gwyneth Palthrow:

Chris Martin og sønnen rørte Gwyneth Paltrows hjerte

Thanksgivingfeiringen ble en følelsesladet affære for eks-paret og deres to barn

SEOGHØR.NO: Etter skilsmissen mellom Hollywood-paret Gwyneth Paltrow (44) og Chris Martin (39), som ble kjent i mars 2014, har duoen gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

Det viste de nok en gang da høytiden Thanksgiving ble feiret i USA torsdag.

Gwyneth delte nemlig et rørende bilde av Chris og deres sønn Moses (10). I tillegg har de datteren Apple (12) sammen.

Here is to reunions, togetherness, family, and love love love. Happy thanksgiving eve, everyone. Love, gp

Et bilde publisert av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

«Her er reunion, samhold, familie og kjærlighet. God thanksgiving alle sammen! Hilsen GP», skriver hun under bildet.

Gikk fra hverandre som venner

Mens en rekke Hollywood-brudd blir offentlige skittentøysvasker med drittslenging og bitre krangler om barn og penger, så har derimot Paltrow og Martin klart å beholde et godt vennskap i etterkant av seperasjonen.

Paret var sammen i 10 år, og i 2014 gikk ryktene rundt i om de kanskje skulle finne tilbake til hverandre.

Dette avkreftet imidlertid en kilde nær paret. Den anonyme kilden understreket imidlertid at paret hadde jobbet hardt for å finne en god måte å samarbeide om barna på.

- Etter at de ble separert, så er forholdet deres er bedre enn noensinne. De har funnet en måte å fungere sammen på som er veldig bra både for dem og barna, sa kliden til E! News den gang.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Det har vært slutt mellom duoen siden 2014, men de har forblitt venner. Foto: Scanpix
SLUTT: Det har vært slutt mellom duoen siden 2014, men de har forblitt venner. Foto: Scanpix Vis mer

Etter bruddet valgte de to stjernene å leie to nabohus i Malibu i Los Angeles for å gjøre det lettere for seg selv og barna å omgås.

- De er veldig gode venner og det er et tonn av kjærlighet og respekt mellom dem. Fordi de har klart å sette barna først og fremdeles ser på seg som en familie, så er presset rundt ekteskapet borte. De tilbringer mye tid sammen alle fire, samtidig som de lever sine egne liv uten å stille noen krav til hverandre.

- Jeg elsker at de er venner

I mai vakte Paltrow og Martin oppsikt da de vandret rundt i Disneyland sammen med sine to felles barn.

Tobarnsmoren delte også et morsomt bilde av det tidligere ekteparet på Instagram, noe som fikk fansen til å juble.

- Jeg elsker at de stadig er venner til tross for at de er skilt, skrev brukeren «frederikkekisum» under bildet skuespilleren delte.

I april-utgaven av magasinet Marie Claire fortalte Paltrow åpenhjertig om det vennskapelige bruddet:

- Det er som vi fremdeles er en familie, bare at vi ikke lenger er et par. Jeg synes vi er bedre som venner, enn det vi var da vi var gift. Vi er veldig nære hverandre, og vi støtter hverandre i alt vi gjør.

Gwyneth og Chris har funnet lykken på hver sin kant - med henholdsvis TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk (45) og den britiske skuespilleren Annabelle Wallis (32).

Saken fortsetter under bildet.

NYE FLAMMER: Gwyneth Paltrow er kjæreste med TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk, mens Chris Martin har funnet lykken med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis. Foto: NTB scanpix
NYE FLAMMER: Gwyneth Paltrow er kjæreste med TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk, mens Chris Martin har funnet lykken med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var deprimert i et år

Selv om det har virket som eksparet har håndtert bruddet formidabelt, røpet den talentfulle «Coldplay»-vokalisten at han personlig måtte gjennom noen tøffe tak.

- Jeg våkner fremdeles mange dager og er deppa, men nå føler jeg at jeg har riktige redskaper til å snu det vonde rundt, fortalte han til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

Martin startet nemlig å studere ulike vitenskapelige verk, og kom over et gripende dikt kalt «Gjestehuset» som hjalp ham mye.

- Det Rumi-diktet forandrer alt. Det står at selv om du er ulykkelig, så er det bra for deg. Det tok meg ett år å forstå det. Ett år med depresjon og alt det innebærer, delte han om den persiske poetens verk.

LES OGSÅ: Kanye West anklages for sykehusbløff

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.