Chris Hemsworths kone holder seg i form med barnevognen

- Å være småbarnsmor er ingen unnskyldning for ikke å trene! Se den helt spesielle treningsvideoen.

SPORTY PAR: Både Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky, her på filmpremiere i desember, liker å holde seg i god form. Stjerneparet har tre barn sammen, men Elsa har funnet en alternativ måte å få trent på (t.h). Nå deler hun tipsene sine med andre mødre.  Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
SPORTY PAR: Både Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky, her på filmpremiere i desember, liker å holde seg i god form. Stjerneparet har tre barn sammen, men Elsa har funnet en alternativ måte å få trent på (t.h). Nå deler hun tipsene sine med andre mødre. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hun har vært gift med en av Hollywoods mest veltrente kjekkaser, «Thor»-stjernen Chris Hemsworth (32), siden 2010.

Og Elsa Pataky (39), tidligere modell og nåværende trebarnsmor, gjør også sitt for å holde seg i form. 

Sammen med Hemsworth er hun forelder til datteren India Rose (3) og tvillingene Sasha og Trstan (snart 2), men livet som småbarnsmor hindrer henne ikke i å trene. Nå røper skjønnheten hvordan hun holder på den flotte figuren sin, skriver People.

Denne uken delte nemlig Elsa en temmelig original treningsvideo på Instagram. Der viser hun hvordan man effektivt kan trene med barnevognen mens man er på trilletur. 

Saken fortsetter nedenfor.

- Ingen unnskyldninger, erklærer hun i teksten til videoen.

I den uvanlige videosnutten kan man se Elsa trene både mage, armer, bein og rumpe - med barnevognen som verktøy - mens en av tvillingsønnene følger med.

- Travle mødre kan trene

Den Madrid-fødte stjernen, som har spilt i filmer som «Fast & Furious»-serien og «Snakes on a Plane», er fast blogger for den spanske utgaven av magasinet Glamour.

I et nytt blogginnlegg, med tittelen «Det finnes ingen unnskyldninger!», deler Elsa sine tanker om det å kombinere foreldreplikter og trening.

FILMSTJERNE: Elsa Pataky har spilt rollen som Elena i «Fast & Furious»-filmene. Her er hun fotografert på «Fast & Furious Five»-premiere våren 2011, et par år før hun ble mor, og på pressemøte med Vin Diesel og nå avdøde Paul Walker (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: Elsa Pataky har spilt rollen som Elena i «Fast & Furious»-filmene. Her er hun fotografert på «Fast & Furious Five»-premiere våren 2011, et par år før hun ble mor, og på pressemøte med Vin Diesel og nå avdøde Paul Walker (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innlegget er rettet mot mødre som slutter å trene fordi de tror de ikke har tid, og som ønsker å vie all ledig tid til barna sine. 39-åringen foreslår at mødrene ifører seg tights og joggesko når de skal på trilletur, og kommer med tips til hvordan både barna og barnevognen kan brukes i treningen.

- Jeg forsikrer dere om at både du og barna vil like disse øvelsene. Så... det er ingen flere unnskyldninger! La oss begynne det nye året i god form. 

Nederst i blogginnlegget deler Elsa Pataky en lengre versjon av Instagram-videoen, sammen med en optimistisk oppfordring til alle småbarnsmødre: 

- Kjære mødre, jeg håper at dere liker denne videoen og at dere vil bruke det dere ser der i praksis. Hvorfor ikke begynne denne helgen?

Hva synes du om Elsa Patakys treningstips? Gi din mening nederst i saken! 

Setter familien først

Etter at Chris Hemsworth og Elsa ble foreldre, har stjerneparet flyttet fra Los Angeles til filmkjekkasens hjemland Australia. 

«Avengers»- og «In the Heart of the Sea»-stjernen ønsker nemlig at de tre barna skal få en mest mulig normal oppvekst.

Saken fortsetter under bildene.

FIN FAMILIE: Elsa Pataky og Chris Hemsworth prøver å leve et så rolig og normalt familieliv som mulig. Her er familien på flyplassen Heathrow i fjor sommer, mens Elsa er fotografert med datteren India Rose hjemme i Byron Bay i Australia før jul.  Foto: Xposure/ Splash News/ NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Elsa Pataky og Chris Hemsworth prøver å leve et så rolig og normalt familieliv som mulig. Her er familien på flyplassen Heathrow i fjor sommer, mens Elsa er fotografert med datteren India Rose hjemme i Byron Bay i Australia før jul. Foto: Xposure/ Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

- Det er lett å miste kontakten med virkeligheten her. Når man kjører ned en gate blir man konstant minnet på alt man er involvert i eller ikke er involvert i. Det er slitsomt, sa han om filmbyen til Vanity Fair før jul.

Se bilder av Chris Hemsworth med sin nyfødte datter sommeren 2012 nedenfor!

Gjør kjekke Chris sexy

Chris Hemsworth, som er storebroren til «Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth (26), ble i 2014 kåret til verdens mest sexy mann av bladet People.

Tidligere har den kjekke trebarnsfaren takket nettopp sin spreke kone for at han tar seg godt ut.

- Elsa gir meg selvtillit og får meg til å se bra ut. Hun forteller meg hvordan jeg skal kle meg og gjør meg klar for den røde løperen, avslørte han overfor Entertainment Tonight i desember.

VELTRENT: Chris Hemsworth er blitt berømt for sine blonde lokker og svulmende muskler. Her i rollen som Thor i filmen «The Avengers» fra 2012. Foto: The Walt Disney Company Nordic/ Filmweb.no
VELTRENT: Chris Hemsworth er blitt berømt for sine blonde lokker og svulmende muskler. Her i rollen som Thor i filmen «The Avengers» fra 2012. Foto: The Walt Disney Company Nordic/ Filmweb.no Vis mer

Hva synes du om Elsa Patakys treningstips? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Her blir ABBA gjenforent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer