Chris Hemsworth gikk drastisk ned i vekt

Hollywood-stjernen levde på 500 kalorier om dagen til filmrolle.

KJEKKAS: Chris Hemsworth mistet mye vekt til rollen i filmen "In The Heart of The Sea" som har premiere i desember.  Foto: Splash News
KJEKKAS: Chris Hemsworth mistet mye vekt til rollen i filmen "In The Heart of The Sea" som har premiere i desember. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Chris Hemsworth (32) har gjort stor suksess som den muskuløse tordenguden Thor i de populære «The Avengers»-filmene.

I fjor ble han også kåret til «Verdens mest sexy mann» av bladet People.

Han blir regnet for å ha en av de hotteste kroppene i Hollywood, og skjorteløsebilder florerer av ham på nettet.

Men i sin nyeste film «In the Heart of Sea», hvor han spiller en sjømann som blir strandet midt på havet i 90 dager etter at en hval har sunket skipet hans, er det en mye tynnere versjon av den australske barskingen vi får se.

Chris og de andre skuespillerne måtte nemlig gå drastisk ned i vekt for å se utsultet ut etter den harde medfarten på havet, og søndag postet han et bilde av seg selv som viser at det meste av muskelmassen hans har forsvunnet.

Just tried a new diet/training program called "Lost At Sea". Wouldn't recommend it.. #IntheHeartoftheSea

A photo posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

- Prøvde akkurat en ny diett/treningsprogram kalt: Fortapt på sjøen. Det anbefales ikke, står det under bildet.


Like før de tøffe scenene skulle spilles inn i sommer avslørte Hemsworth at det kom til å bli en hard påkjenning for kroppen.

– Vi må spise så lite som 500 kalorier om dagen i tre til fire uker. Det kommer til å bli veldig ukomfortabelt, men vi kommer til å være sammen i elendigheten, sa han til Entertainment Tonight.

VELTRENT: Til vanlig er vi vant med å se Chris med tydelig vaskebrett og svulmende muskler.
 Foto: All Over Press
VELTRENT: Til vanlig er vi vant med å se Chris med tydelig vaskebrett og svulmende muskler. Foto: All Over Press Vis mer

Hemsworth, som er storebroren til «Hunger Games»-kjekkasen Liam Hemsworth (25), giftet seg med den spanske skuespilleren og modellen Elsa Pataky (39) i 2010.

To år senere fikk de datteren India Rose (3) og i mars i fjor ble de foreldre til tvilling-guttene Tristan og Sasha (1 1/2).

Se traileren til «In the Heart of the Sea» her:

LES OGSÅ: Her er Chris Hemsworths søte tvillingsønner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer