Chris Evans tar over «Top Gear»-jobben

Jeremy Clarkson fikk nylig sparken fra det populære TV-programmet.

MISTET JOBBEN: Chris Evans (t.v) er Top Gears nye fjes. Her er den nye programlederen og den gamle, Jeremy Clarkson, sammen under innspillingen av "Chris Evans show" sist måned. Foto: NTB Scanpix
MISTET JOBBEN: Chris Evans (t.v) er Top Gears nye fjes. Her er den nye programlederen og den gamle, Jeremy Clarkson, sammen under innspillingen av "Chris Evans show" sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars ble det kjent at «Top Gear»-stjernen Jeremy Clarkson (54) mistet programleder-jobben etter at han verbalt og fysisk angrep en av showets produsenter.

Nå er det bestemt at TV- og radiopersonligheten Chris Evans (49) skal erstatte Clarkson, melder BBC.com.

- Jeg er overlykkelig. Top Gear er mitt favoritt-program. Jeg lover å gjøre alt jeg kan for å respektere programmets historie og samtidig videreutvikle det, sier han.

Evans, som er en bilentusiast, har foreløpig skrevet en treårs-kontrakt med TV-selskapet.

«Top Gear» er en av BBCs største suksesshistorier noensinne. Programmet generer 600 millioner kroner årlig og er solgt til 170 land verden rundt.

Over en million mennesker signerte en underskriftskampanje til støtte for Jeremy Clarkson da nyheten om at han hadde fått sparken kom.

– Jeg var veldig lei meg, men det var min egen dumme feil. Jeg har ingen andre å skylde på enn meg selv. Top Gear var på mange måter min baby, og jeg elsket programmet. Plutselig skal jeg ikke lede det lenger, og det føles som et stort tomrom, har Clarkson sagt i et intervju.

LES OGSÅ: Jeremy Clarkson skilles etter rykter om affære i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer