Chris Browns kjæreste opprørt over Rihanna-kyss

Eksparet klinte til på scenen under årets MTV Video Music Awards.

RASER: Chris Browns nåværende kjæreste Karrueche Tran (24) ble ikke spesielt begeistret da superstjernen kyssa kjæresten. Foto: Stella Pictures
RASER: Chris Browns nåværende kjæreste Karrueche Tran (24) ble ikke spesielt begeistret da superstjernen kyssa kjæresten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar 2009 gikk bilder av en gul og blå Rihanna (24) verden rundt, etter at Chris Brown (23), kjæresten hennes på daværende tidspunkt, hadde brukt knyttneven steder han aldri burde.

Den barbadiske skjønnheten slo av naturlige årsaker opp med rapperen, men i et intervju med talkshow-dronningen Oprah legger hun ikke skjul på at hun fremdeles elsker eksen:

- Han var min livs kjærlighet, og jeg elsker ham fremdeles. Men han er i et annet forhold nå. Vi er veldig, veldig nære venner, og jobber med å gjenoppbygge tilliten mellom oss, og det er det.

Og nære venner ser det ut til at de to igjen har blitt, for da paret møttes på scenen under MTV Video Music Awards i Los Angeles forrige uke ga de to hverandre et kyss foran tusenvis av fans.

24-åringen så lekker ut i en lang, hvit kjole med åpen rygg, og viste frem sin nye korte frisyre.

Men en som ikke er særlig blid for at artisteksene nå har gjenopptatt kontakten med hverandre, er Chris Browns nye modellkjæreste Karrueche Tran (24).

Ifølge en nær kilde av Tran går hun nå hardt ut mot «Man down»-sangerinnen, skriver nettstedet UsMagazine.

- Hun ble forbanna da hun så det. Hun følte rett og slett at kysset var et offentlig slag i ansiktet hennes. Rihanna og Karrueche hater hverandre, og Chris gjør akkurat som han vil, avslører kilden, og legger til at Brown bestemte seg for å dra på festen i siste minutt - uten å si ifra til kjæresten.

På de sosiale nettstedene Twitter og Instagram har Karrueche lagt ut et bilde av en plaktat med ordlyden «treat your girl right» (behandle jenta di riktig, red anm.), som skal være myntet på Brown.

Men det ser ikke ut til at hun blir kvitt Rihanna med det første, for vennskapet mellom dem blomstrer igjen for fullt.

- Vi elsker hverandre, og sannsynligvis kommer vi til å gjøre det resten av livet, fortalte Rihanna åpenhjertig til Oprah, som forsvarer slagene fra ekskjæresten med at det var et rop om hjelp.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna stjal showet under MTV-utdeling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer