Chris Brown i nytt slagsmål

Rihannas eks-kjæreste klarer ikke holde seg borte fra bråk.

VIL IKKE GI SLIPP: Chris Brown og Rihanna tilbringer masse tid sammen, men har foreløpig ikke bekreftet at de har blitt kjærester igjen. Foto: All Over Press
VIL IKKE GI SLIPP: Chris Brown og Rihanna tilbringer masse tid sammen, men har foreløpig ikke bekreftet at de har blitt kjærester igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En hel verden var i sjokk da det ble kjent at Chris Brown (23) banket kjæresten Rihanna (24) helseløs i 2009. Men «Diamonds»-stjernen har for lengst tilgitt eksen, og paret møtes til stadighet i skjul.

Nå er han ute i hardt vær igjen. Natt til mandag var Chris nemlig involvert i en slosskamp med artisten Frank Ocean (25), melder TMZ.com.

Brown skal ha vært i Westlake Studio i Los Angeles for å høre på en av artistene han representerer. Da han skulle forlate stedet dukket plutselig Ocean og hans venner opp og blokket for Chris.

- Dette er mitt studio og min parkeringsplass, sa Ocean til Brown, ifølge nettstedet.

Da Chris gikk bort for å ta Frank i hånden skal en av vennene hans ha angrepet 23-åringen og startet slagsmålet.

TMZ skriver at politiet kom raskt til stedet, men ingen anmeldelser eller arrestasjoner ble gjort.

I fjor sommer havnet også sangeren i slosskamp med rapperen Drake (25) etter en feide de lenge hadde hatt over deres felles eks Rihanna.


 
LES OGSÅ: - Hold deg unna eksen, Chris!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer