VERDENSBERØMT: Den amerikanske rapperen skulle holdt to konserter i Oslo førstkommende helg, men har blitt nødt til å avlyse den ene. Her fra en konsert han holdt i Cannes i Frankrike i sommer. Foto: Stella Pictures
VERDENSBERØMT: Den amerikanske rapperen skulle holdt to konserter i Oslo førstkommende helg, men har blitt nødt til å avlyse den ene. Her fra en konsert han holdt i Cannes i Frankrike i sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

Chris Brown avlyser ekstrakonsert

Skulle holdt to konserter i Oslo Spektrum.

SEOGHØR.NO: Den amerikanse rapperen Chris Brown (23), kjent for låter som «Turn Up the Music» og «Look At Me Now», gjester Oslo Spektrum førstkommende lørdag.

Konserten ble raskt utsolgt, og gleden var derfor stor for 23-åringens norske fans, da det tidligere i høst ble kjent at det ble satt opp en ekstrakonsert dagen etter.

Onsdag formiddag gikk ryktene om at rapperen var booket til American Music Awards på andre siden av dammen - samtidig som han skal stå på scenen i Oslo - og de norske fansene har holdt pusten i påvente av om det faktisk blir konsert eller ikke.

På Billettservice sin Facebook-side kom beskjeden om onsdag kveld om at ekstrakonserten blir avlyst, men at konserten lørdag kveld vil gå som planlagt:

«VIKTIG INFO: Ekstrakonserten med Chris Brown som skulle vært avholdt søndag 18. november i Oslo Spektrum, er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes der de er kjøpt».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Flere fans som har kjøpt billetter til ekstrakonserten uttrykker nå sin skuffelse via det sosiale nettstedet:

«Dårlig opplegg. Har allerede bestilt flybilletter og de kan ikke refunderes! Det samme har to venninner av meg. Neste gang kan dere prøve å være sikker på at det faktisk blir konsert før dere legger ut billetter for salg..», skriver én, mens en annen legger skylden på artisten selv:

«Det er jo fordi han heller prioriterer American Music Awards. Så mye verdsetter Chris Brown fansen sin! Burde heller være glad det forsatt finnes folk som liker den jævelen!»
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rihanna stjal Victoria's Secret-show