Chris Brown: - Jeg følte meg som et jævla monster

Artisten avslører at han vurderte selvmord etter overfallet på Rihanna for syv år siden.

TURBULENT KJÆRLIGHET: Chris Brown and Rihanna ble kjærester i 2008. Ett år senere angrep han henne før hun skulle opptre under Grammy Awards. Til tross for dette ga Rihanna eksen en ny sjanse i 2012, men forholdet tok slutt igjen i 2013. Foto: Afp
TURBULENT KJÆRLIGHET: Chris Brown and Rihanna ble kjærester i 2008. Ett år senere angrep han henne før hun skulle opptre under Grammy Awards. Til tross for dette ga Rihanna eksen en ny sjanse i 2012, men forholdet tok slutt igjen i 2013. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da Chris Brown (26) for syv år siden banket opp sin daværende kjæreste Rihanna (28).

Det var i februar 2009 at duoen ladet opp til Grammy-utdelingen med førfest på eksklusive The Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Men stemningene de to i mellom var alt annet enn god, og paret kom seg aldri til selve prisutdelingen.

I stedet endte Rihanna opp på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles med omfattende skader i ansiktet og på armene.

Bilder av en svært forslått popstjerne gikk verden rundt kort tid etterpå, og her kunne man tydelig se at Rihanna hadde blåmerker rundt begge øynene, kutt i pannen og hovne lepper.

Chris sa seg skyldig i overfall og fikk fem års prøvetid - som endte i 2015 etter en rekke forlengelser på grunn av brudd på narkotikaloven.

Saken fortsetter under bildet.

VOLDSOMT TEMPERAMENT: Bilder av Rihanna som var banket gul og blå sirkulerte verden rundt etter angrepet i 2009. Foto: All Over
VOLDSOMT TEMPERAMENT: Bilder av Rihanna som var banket gul og blå sirkulerte verden rundt etter angrepet i 2009. Foto: All Over Vis mer

Klarte hverken sove eller spiste

I en ny dokumentar «Welcome To My Life», som føler Chris Browns opp- og nedturer i karrieren, avslører han at hendelsen fikk han til å vurdere selvmord.

- Jeg gikk fra å være på toppen av verden, som hele USAs kjæledegge med førsteplasser på hitlistene, til å bli samfunnsfiende nummer en, forteller han følelsesladet i traileren, ifølge ifølge Contactmusic.com.

- Jeg følte meg som et jævla monster. Jeg tenkte på å ta livet mitt og alt mulig annet. Jeg klarte ikke å sove eller spise. Alt jeg gjorde var å røyke meg høy.

«Kiss Kiss»-stjernens mor, Joyce Hawkins, innrømmer at også hun fryktet for sønnens fremtid.

- Det var kanskje den verste dagen i livet mitt, og mest sannsynlig hans også. Jeg følte at jeg kom til å miste barnet mitt.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SAMFUNNSTRAFF OG MÅTTE I TERAPI: Her er Chris Brown i retten under en høring i 2014. Foto: NTB Scanpix
FIKK SAMFUNNSTRAFF OG MÅTTE I TERAPI: Her er Chris Brown i retten under en høring i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En rekke superstjerner, som Jamie Foxx, Jennifer Lopez, Rita Ora og Mary J. Blige, stiller også opp i dokumentaren.

- Hvis du virkelig bryr deg om Chris Brown så føler du alt som har skjedd med ham, sier Usher blant annet, ifølge nettstedet.

Traileren ender med at hovedpersonen selv forteller at han aldri kommer til å gi opp karrieren sin til tross for all kritikken han mottar.

- Hvis du tenker at Chris Brown er ferdig, at han skal slutte, så ville jeg ikke satset penger på det.

Rihanna har støttet eksen etter mishandlingen.

- Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham.. Spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden, sa hun til Vanity Fair før jul.

LES OGSÅ: Her blir Rihanna og DiCaprio tatt på fersken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer