Jeremy Meeks:

- Chloe vil bli gravid med en gang

Alt tyder på at «kjekkas-skurken» Jeremy Meeks vil ta forholdet med Chloe Green et steg videre.

<p>FORELSKET: Flere ting tyder på at den forelskede duoen Jeremy Meeks og Chloe Green vil ta forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix</p>

FORELSKET: Flere ting tyder på at den forelskede duoen Jeremy Meeks og Chloe Green vil ta forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

(Se og Hør): Det var i fjor sommer at den 34 år gamle modell-kjekkasen Jeremy Meeks, kjent fra de mye omtalte arrestasjonsbildene i 2014, skapte store overskrifter på grunn av en het flørt med Topshop-arving Chloe Green (27).

Siden den gang har paret ofte blitt observert sammen på både romantiske utenlandsreiser og offentlige arrangementer, i tillegg til å bli fotografert hånd i hånd langs gatene i Los Angeles.

Nå ser det ut til at duoen har tatt forholdet ett steg videre.

Vil ha barn

Ifølge Daily Mail skal nemlig Chloe ha store planer for fremtiden. Ifølge en kilde nettavisen har pratet med, skal nemlig 27-åringen ha røpet at hun har planer om å flytte inn til modell-kjekkasen.

Hun skal også ha lagt spritflasken og nattlivet på hylla, i håp om å stifte en familie i nær fremtid.

- Chloe vil bli gravid med en gang. Hun har lagt fra seg spriten allerede, skal kilden ha uttalt.

Ifølge nettavisen skal 27-åringen også ha blitt observert på visning i et større hus, passende for en liten familie.

Saken fortsetter under:

SPASERTUR: Jeremy Meeks og Chloe Green observert i Beverly Hills tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix.
SPASERTUR: Jeremy Meeks og Chloe Green observert i Beverly Hills tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

På leting etter ring

Tidligere denne måneden bekreftet også Jeremy ryktene om at forholdet begynte å bli seriøst, da han ble observert i Beverly Hills på leting etter noe som kunne se ut som en forlovelsesring.

Ifølge Daily Mail var det utenfor smykkebutikken Peter Marco Store, på Rodeo Drive i Beverly Hills, at Jeremy ble observert kikkende utenfor butikken sammen med kompisen Vas Morgan.

Ifølge en kilde, skal også foreldrene til Chloe, som i utgangspunktet ikke var så begeistret for datterens nye flamme, ha godkjent forholdet mellom den forelskede duoen.

- Foreldrene hennes har nylig tatt en helomvending når det kommer til Jeremy, og setter nå veldig pris på ham, skal en kilde ha fortalt til nettstedet.

Rykter

Det er ikke første gang det har svirret rykter om en forlovelse mellom de to turtelduene.

Da duoen ble avbildet spaserende i Beverly Hills i desember, var det én detalj som vekket oppsikt. Chloe kunne nemlig vise frem en stor, glitrende diamantring på den ene hånden.

Bildet gikk viralt i utenlandske medier, men verken Chloe eller Jeremy bekreftet forlovelse den gang. Førstnevnte forsøkte imidlertid ikke å skjule ringfingeren, men holdt hånden stolt frem for fotografene.

Saken fortsetter under:

HÅND I HÅND: Chloe Greens nye diamantring skapte store spekulasjoner om hvorvidt hun og Jeremy Meeks hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Chloe Greens nye diamantring skapte store spekulasjoner om hvorvidt hun og Jeremy Meeks hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Den massive ringen på fingeren til hans kjæreste, Chloe, skriker «Vi er forlovet», skrev TMZ den gang.

Utroskapsrykter

Da bildene av den hete flørten mellom Jeremy og Chloe ble spredd som ild i tørt gress i fjor sommer, var det ikke alle som var like begeistret.

I et intervju med Mail on Sunday, gjengitt av Daily Mail, gikk Jeremys daværende kone, Melissa Meeks, hardt ut mot ektemannen, og fortalte at hun ville skilles.

- Vi begynte å krangle ved dørkarmen. Jeg fortalte ham hvor knust og sur jeg var. Han sa unnskyld flere ganger. Ikke for utroskapen, men for måten jeg fikk vite det på, uttalte hun til avisen og fortsatte:

- Jeg ble ydmyket, ikke bare fordi ektemannen min ble tatt på fersken med en annen kvinne, men fordi de var så åpne om det. Han fortalte at det ikke var meningen at det skulle skje slik. Disse bildene kommer til å hjemsøke meg for alltid.

Kort tid etter søkte Jeremy om separasjon fra Melissa etter åtte år som ektefeller. Sammen har de tre barn.

Noen uker etter at han hadde søkt om separasjon, var modellen tilbake i sin hete romanse med Chloe Green. Paret ble observert i eksotiske omgivelser ved et basseng i Los Angeles.

Det nyforelskede paret klarte ikke å holde fingrene fra hverandre da de senere spaserte sammen i Los Angeles.

LES OGSÅ: Stjerneparet klinte til i New York

HUSKER DU HAM?: Jeremy Meeks ble verdensberømt da et «mugshot» av ham gikk viralt. Modellbyråer over hele verden ønsket å komme i kontakt med den ukjente, kjekke mannen som satt i arrest. Nå er han modell, men på en nylig jobbtur til England, ble han nektet innpass. Video: Jeremy Meeks via Snapchat Vis mer