Chloe Moretz: - De foreslo å fjerne noen av ribbeina mine

Filmstjernen åpner seg om det beintøffe utseendepresset i Hollywood.

Foto: Splash News
Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det unge stjerneskuddet Chloe Grace Moretz (19) er et hot navn i Hollywood for tiden.

I tillegg til sitt skuespillertalent blir den vakre blondinen også hyllet for sin motesans

Men Chloe avslører at filmindustrien kan være tøff, og at hun flere ganger har blitt bedt om å fikse på utseendet sitt - til tross for sin unge alder - for å gjøre en enda bedre karriere.

- Jeg ble fortalt at jeg måtte forandre tennene mine hele tiden fordi jeg hadde et mellomrom mellom dem, og for å få en mer definert midje foreslo de å fjerne noen ribbein, forteller hun til Glamour, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg hadde også acne da jeg var yngre, så det var mye press rundt å bli kvitt det også.

Glamour uk @glamouruk

A photo posted by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Saken fortsetter under bildet. 

Ville forstørre brystene

Nylig innrømmet 19-åringen, som er kjæreste med Brooklyn Beckham (17), at hvis det ikke hadde vært for moren hennes, Teri, så hadde hun lagt seg under kniven for flere år siden.

- Da jeg var 16 år ønsket jeg å forstørre brystene mine. Jeg ville også fjerne fett under haken og forminske rumpa. Men mamma sa: «Det kommer ikke på tale. Du får ikke lov til å ta plastisk kirurgi», fortalte hun til Elle.com i juni. 

I dag er hun glad for at moren satte ned foten.

- Hvis jeg hadde gjort noen av de tingene den gang, så hadde jeg ikke visst hvem jeg var som person i dag. Ingen burde ha lov til å gjennomgå plastiske operasjoner før de er voksne, sier hun til Glamour.

Saken fortsetter under bildet.

UNG KJÆRLIGHET: Chloe og Brooklyn ble først kjærester i 2014 før de gikk hver til sitt. I vår fant de derimot tilbake til hverandre og nå gjør de ingenting for å skjule sin kjærlighet - hverken på sosiale medier eller den røde løperen. Foto: Rex Features
UNG KJÆRLIGHET: Chloe og Brooklyn ble først kjærester i 2014 før de gikk hver til sitt. I vår fant de derimot tilbake til hverandre og nå gjør de ingenting for å skjule sin kjærlighet - hverken på sosiale medier eller den røde løperen. Foto: Rex Features Vis mer

Det var i mai i år at Chloë og Brooklyn bekreftet forholdet som «alle» allerede kjente til:

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, sa hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!»

«Svigermor» Victoria Beckham (42) har allerede lagt sin elsk på eldstesønnens flotte kjæreste, og Chloë har selv hyllet kjærestens verdensberømte foreldre:

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest - og så lagde de en kjekk sønn da!

LES OGSÅ: Victoria med rørende hyllest til «svigerdatter» Chloe Mortez

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer