Chloe Grace Moretz: - Tingene han gjorde er utilgivelige

Brooklyn Beckhams kjæreste ble forlatt av sin egen far.

VAKKER: Natt til mandag denne uken strålte Hollywood-stjernen Chloe Grace Moretz på MET galaen i New York. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Natt til mandag denne uken strålte Hollywood-stjernen Chloe Grace Moretz på MET galaen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Chloë Grace Moretz (19) er et av Hollywoods hotteste navn for tiden.

Hun har blitt kjent gjennom filmer som «If I Stay» og «Dark Shadows», og er for tiden aktuell i komedien «Neighbors 2» hvor hun spiller mot Seth Rogan (34), Selena Gomez (23) og Zac Efron (28).

I tillegg har hun kapret hjertet til David og Victoria Beckhams eldste sønn, Brooklyn Beckham (18).

Men livet har ikke alltid vært like enkelt for den talentfulle jenta.

Som barn opplevde hun nemlig å bli forlatt av sin egen far.

Chloë vokste opp med fire eldre brødre, og allerede før hun ble tenåring pakket faren sakene sine og flyttet fra familien.

Nå åpner hun seg om det såre forholdet til faren.

- Jeg var 12 år. Det var en ganske vond opplevelse. Det kunne ha ødelagt oss og familien vår fullstendig, men i stedet gjorde det oss faktisk enda sterkere. Brødrene mine hoppet i rollene som fedre og holdt meg i en boble hvor jeg kunne leve i en verden som ikke var fullstendig knust, forteller hun til Glamour, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

Vanskelig for å stole på folk

- Jeg tror aldri jeg kommer til å kunne tilgi ham ordentlig. Tingene han gjorde er utilgivelige. Tilgivelsen fra meg er det at jeg lever mitt eget liv.

Som et resultat av at faren stakk fra familien, sliter Moretz i dag med å ha tillit til andre mennesker.

- Generelt sett er det vanskelig å stole på folk i bransjen min. Og det som skjedde har definitivt påvirket meg som ung i forhold til å slippe folk inn i livet mitt på et personlig plan.

- Men i løpet av de siste årene har jeg klart å overvinne dette når det gjelder forhold til andre, og gutter. Man forstår ikke hvorfor man oppfører seg på en bestemt måte, men så begynner man å sette bitene sammen og innser at man har en mildt form av posttraumatisk stresslidelse, forteller hun, ifølge nettstedet.

NÆRE BÅND: Her med storebroren Trevor som jobber som Chloës skuespiller coach. Foto: NTB Scanpix
NÆRE BÅND: Her med storebroren Trevor som jobber som Chloës skuespiller coach. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham fant tilbake til eks-kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer