Chloë Grace Moretz: - Ja, vi er kjærester

Endelig bekrefter Chloë og Brooklyn forholdet.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april ble det kjent at eldstesønnen til superparet David og Victoria Beckham, Brooklyn (17), hadde funnet tilbake til eks-kjæresten, Hollywood-stjernen Chloë Grace Moretz (19).

Sammen med foreldrene sine dro tenåringsparet på middag i Los Angeles hvor de tilbrakte en hyggelig kveld på den eksklusive restauranten Soho House.

- Chloë og Brooklyn er absolutt kjærester. De var veldig komfortable med å samle familiene sine. Chloë strøk Brooklyn over håret og lente hodet på skulderen hans, og deretter gjorde han det samme med henne, fortalte et øyevitne til The Sun.

Og et par uker senere postet duoen også en rekke søte bilder av hverandre på Instagram.

Likevel har hverken Brooklyn eller Chloë uttalt seg om forholdet - før nå.

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!» mandag, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Late night take out with bae

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

 

Den talentfulle skuespilleren, som selv ble forlatt av sin egen far da hun bare var 12 år gammel, skryter også av kjærestens berømte foreldre.

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest. Og så lagde de en kjekk sønn, smilte hun.

Mens Chlöe til daglig bor i Los Angeles, så veksler Brooklyn og familien på å oppholde seg i filmbyen og London.

Matching missing this one

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

Avstanden og savnet mellom de to kan derfor bli stor. Noe Brooklyn bekreftet med dette Instagram-bildet tidligere denne uken:

 

Nylig besøkte skuespilleren sin to år yngre kjæreste i England, og da gjorde de lite for å skjule sine sterke følelsene for hverandre.

Turtelduene ble nemlig sett hånd i hånd på en romantisk spasertur midt i Londons travle shopping gate Shaftesbury Avenue, og duoen forlot også luksushotellet Claridges sammen.

Her oppførte Brooklyn seg som en ekte gentleman og bar kjærestens rosa håndbagasje ut i den ventende bilen.

GENTLEMAN: Her forlater Brooklyn og Chloe London-hotellet hakk i hel. Legg merke til at de har på seg de matchende skoene her også. Foto: NTB Scanpix
GENTLEMAN: Her forlater Brooklyn og Chloe London-hotellet hakk i hel. Legg merke til at de har på seg de matchende skoene her også. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er en god gutt

Det var under Paris Fashion Week i 2014 at Brooklyn og Chloë møtte hverandre for første gang.

Kort tid etter begynte romanseryktene å svirre, og paret ble observert sammen ved mange ulike anledninger både på trening, middagsdater og flere musikkeventer.

- Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham, skrøt Mortez av Brooklyn i et TV-intervju.

Senere på høsten samme året tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

Tidligere i år fant de altså tilbake til hverandre igjen.

 
 

LES OGSÅ: - Tingene han gjorde er utilgivelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer