Chloë Grace Moretz : - Har datet i hemmelighet i flere år

Filmstjernen avslører hvordan hun falt for Brooklyn Beckham.

LYKKELIG FORELSKET: Brooklyn Beckham og Chlöe Grace Moretz er strålende fornøyd etter å ha bekreftet at de er kjærester. Foto: SipaUSA
LYKKELIG FORELSKET: Brooklyn Beckham og Chlöe Grace Moretz er strålende fornøyd etter å ha bekreftet at de er kjærester. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 17. mai viste filmstjernen Chloë Grace Moretz (19) og fotballstjernen David Beckhams sønn, Brooklyn (17) seg for første gang sammen som par på premieren til hennes nye film «Neighbors 2: Sorority Rising».

Nå avslører Chlöe hvordan hun møtte sin nye kjæreste.

- Vi har datet i hemmelighet i flere år. Vi har hatt et av-og-på forhold siden 2014. Siden det begynte å slite på forholdet, så bestemte vi oss for å gjøre det offisielt, sier hun til TV-programmet «The Talk», ifølge Daily Mail.

Møtte hverandre på treningssenter

Stjerneparet møtte hverandre på treningssenteret SoulCycle i Los Angeles i 2014, hvor tidligere Los Angeles Galaxy-spiller David Beckham (41) og hans kone Victoria (42) flere ganger trente med familien, mens de bodde i den amerikanske byen.

Saken fortsetter under bildet.

HEKTA PÅ TRENING: Her forlater Brooklyn Beckham treningssenteret SoulCycle i Los Angeles sammen med sin mor Victoria og lillesøster Harper. Rundt denne tiden møtte han sin nye kjæreste Chlöe Grace Moretz for første gang på samme sted Foto: Broadimage
HEKTA PÅ TRENING: Her forlater Brooklyn Beckham treningssenteret SoulCycle i Los Angeles sammen med sin mor Victoria og lillesøster Harper. Rundt denne tiden møtte han sin nye kjæreste Chlöe Grace Moretz for første gang på samme sted Foto: Broadimage Vis mer

Etter at forholdet ble bekreftet, har Chlöe og Brooklyn delt flere bilder av hverandre i sosiale medier.

De håper at avsløringen nå skal føre til en lettere hverdag for dem begge.

- Vi har funnet ut at hvis vi er åpne om forholdet og lar fotografene ta bildet sitt, så vil de til slutt ikke bry seg, sier skuespilleren.

But I did offer..

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on

Tatt imot med åpne armer av Victoria Beckham

En kilde nær familien Beckham sier til Daily Mail at Victoria Beckham skal ha tatt imot sin nye «svigerdatter» med åpne armer.

DATET I HEMMELIGHET I TO ÅR: Chlöe forteller til TV-programmet «The Talk» at hun møtte Brooklyn på treningssenteret Soul Cycle i 2014 og at de to har hatt et av-og-på forhold siden. Foto: wenn.com
DATET I HEMMELIGHET I TO ÅR: Chlöe forteller til TV-programmet «The Talk» at hun møtte Brooklyn på treningssenteret Soul Cycle i 2014 og at de to har hatt et av-og-på forhold siden. Foto: wenn.com Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Den tidligere Spice Girls-sangerinnen, som sammen med David Beckham har sønnene Romeo (13), Cruz (11) og datteren Harper (4) i tillegg til Brooklyn, skal være svært glad over å få en ny jente inn i familien.

- Hun spøker med at det er godt å få utjevnet kvinneandelen i familien. De andre guttene elsker henne også, og hun har tilbragt flere helger med familien til Brooklyn. Hun har også vært hos dem til middag tre ganger i uken.

Stor fan av «svigerfamilien»

Og Chloe legger heller ikke skjul på at hun er en stor fan av kjærestens foreldre.

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest. Og de lagde en kjekk sønn, sier hun ifølge nettsiden Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Brooklyn Bekcham viste frem Hollywood-kjæresten

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer