Thomas Hayes:

Chloé (18) raser etter romanserykter med Thomas Hayes

- Det er ingenting mellom Thomas og meg.

FRUSTERT: Bloggeren Chloé Schuterman (18) er ikke så fornøyd etter at en podcastvert spredte romanserykter om henne og Thomas Hayes. Foto: NTB Scanpix
FRUSTERT: Bloggeren Chloé Schuterman (18) er ikke så fornøyd etter at en podcastvert spredte romanserykter om henne og Thomas Hayes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Forrige uke var Thomas Hayes (19), kjent som «William» i NRK-serien «Skam», en tur i Stockholm under den svenske moteuken. Her skapte den populære skuespilleren overskrifter da han hoppet inn som DJ på et utested.

I den svenske podcasten «Tankar med ...», hevdet programleder Daniel Redgert ifølge nettstedet Hänt.se (25) at den norske skuespilleren også dro på date med den svenske toppbloggeren Chloé Schuterman (18) i løpet av besøket i i den svenske hovedstaden.

Stockholm ✔️🔥 I'll be back. 🔱

Et bilde publisert av Thomas Hayes (@thohay)

- Han har sendt mange «kärlekssnaps» til henne. De kjente hverandre fra før av, og han ba henne om å vise ham rundt i Stockholm under oppholdet. Hun sa ja til det, så de var hjemme og «förfestade», og senere dro de ut på byen, sa verten i podcasten.

Senere måtte han imidlertid beklage uttalelsene.

Benekter alt

Chloé Schuterman benekter nemlig absolutt alt.

- Historien er ikke sann. Det stemmer ikke. Jeg og min kjæreste synes at det er veldig vanskelig at folk tror på det. Det er ingenting mellom meg og Thomas, sier hun.

I kjølevannet av Schutermans kommentar, legger også podcasteren Daniel Redgert seg helt flat.

Wearing @nakdfashion use my discount code: cschuterman20 #ad 👯❤️🌹

Et bilde publisert av chloeschuterman1 (@chloeschuterman1)

- Jeg har misforstått alt, skriver han i en sms til samme nettsted.

Daniel Redgert jobber ifølge Hänt.se i «Perfect Day», PR-byrået som fløy Thomas Hayes inn til Stockholm for å skape oppmerksomhet rundt visningen av moteverket «Daisy Grace» i Gamla Riksarkivet.

Schuterman er en velkjent moteprofil og blogger i hjemlandet. Hun er også datter av Nathalie Schuterman, som eier en av Stockholms mest eksklusive klesbutikker.

Første Sverige-besøk

Dette var skuespillerens første besøk i Sverige siden SKAM-feberen tok av i nabolandet i vinter.

I fjor sommer trakk Thomas Hayes seg fra SKAM etter bare to sesonger, selvsagt til store reaksjoner fra svorne fans av TV-serien.

Nylig ble han kåret til «Årets best kledde mann» under Custome Awards.

Hayes har avvist romanserykter tidligere, den gang gjaldt det artisten Astrid Smeplass (20).

Verken Chloé Schuterman eller Thomas Hayes har svart på Seoghør.no sine henvendelser.

Thomas Hayes som spiller William i SKAM deltok på veldedighetskamp på Norway Cup. Vis mer

LES OGSÅ: Madonna viser frem tvillingjentene sine