SKILT: Dette er en av de siste gangene Cheryl Fernadnez-Versini og ektemannen ble fotografert sammen. Nå, etter flere måneder som separerte, er de skilt. Foto: Splash News
SKILT: Dette er en av de siste gangene Cheryl Fernadnez-Versini og ektemannen ble fotografert sammen. Nå, etter flere måneder som separerte, er de skilt. Foto: Splash NewsVis mer

Cheryls ekteskap endte på bare 14 sekunder

Sangstjernen er nå skilt fra Jean-Bernard Fernadnez-Versini.

For ti måneder siden separerte popstjerna Cheryl Fernandez-Versini (33) (tidligere Cole) fra ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (35).

Da hadde paret bare vært gift i 18 måneder, og de fem siste av dem bodde de fra hverandre.

Nå har den britiske popstjerna, kjent for «Fight For This Love», fått innvilget skilsmissen fra ektemannen. Det skriver Daily Mail.

Skilles

33-åringen fikk torsdag morgen i familieretten i London innvilget det som i britisk rettsforståelse heter «decree nisi», som vil si at domstolen åpner for at paret kan skilles. Når skilsmissen er godkjent, får paret en såkalt «decree absolute». Denne kan søkes om etter seks uker.

I en uttalelse fra Fernandez-Versini-leiren til Mail Online heter det at «de har gått videre i skilsmisseprosessen. Det vil ikke komme ytterligere kommentarer om dette og de ber om at privatlivet deres blir respektert».

I dokumentene som førte til høringen beskriver 33-åringen eksmannen med en «urimelig oppførsel» og at ekteskapet skapte stress og at det fikk henne ned i vekt.

Tok 14 sekunder

De britiske mediene skriver likevel at paret er så godt som skilt. «Cheryls ekteskap med Jean-Bernard endte på bare 14 sekunder», skriver Daily Mail.

Dommer i London-retten, Heather MacGregor, spurte om noen i retten hadde problemer med at paret søkte om skilsmisse. Da var det ingen som svarte, noe som betyr at paret kan skilles.

Saken fortsetter nedenfor.

NYTT FORHOLD: Da hun var separert fra ektemannen, fant den britiske artisten lykken med musikkkollega Liam Payne. han er kjent fra boybandet One Direction. Her på filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Rex Features
NYTT FORHOLD: Da hun var separert fra ektemannen, fant den britiske artisten lykken med musikkkollega Liam Payne. han er kjent fra boybandet One Direction. Her på filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Rex Features Vis mer

Det hele skal ifølge den britiske avisa ha tatt bare 14 sekunder. Det nyskilte paret var ikke til stede i retten, ifølge The Telegraph.

Når prosessen er over, kan artisten bytte etternavn og fokusere på sitt nye forhold. I separasjonstiden fant hun nemlig lykken sammen med One Direction-medlem Liam Payne (23).

Giftet seg i hemmelighet

Den britiske superstjerna giftet seg i hemmelighet med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini i 2014. Det avslørte hun selv på sin egen Facebook-side.

- Jeg pleier ikke å dele privatlivet mitt, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele noen fine nyheter... Jean-Bernard og jeg giftet oss 7. juli. Vi er veldig glade og stolte over å gå videre med livene våre sammen, skrev hun da.

Ifølge Daily Mirror var den hemmelige bryllupsseremonien på en øy i Karibien, og for å sikre seg at det forble hemmelig ble bare fire gjester invitert.

Popstjerna hadde da vært sammen med franskmannen i tre måneder.

Cheryl Cole har tidligere vært gift med fottballstjerna Ashley Cole. De to skilte seg etter at Ashley Cole ble avslørt som utro. De to hadde da vært gift i fire år.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

EKSMANN 1: Cheryl Cole var gift med fottballstjernen Ashley Cole fra 2006 til 2010.  Foto: Pa Photos
EKSMANN 1: Cheryl Cole var gift med fottballstjernen Ashley Cole fra 2006 til 2010. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: - Hun spurte om vi kom til å dø

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.