Cheryls bror arrestert for postran

Popstjernens storebror mistenkes for å ha begått grovt ran.

BROREN FENGSLET: Cheryl Coles storebror, Andrew Tweedy, ble nylig arrestert under mistanke om å ha begått grovt ran.  Foto: All Over Press
BROREN FENGSLET: Cheryl Coles storebror, Andrew Tweedy, ble nylig arrestert under mistanke om å ha begått grovt ran. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Torsdag ble det kjent at popstjernen Cheryl Coles (26) storebror, Andrew Tweedy (29), har blitt arrestert under mistanke om å ha begått et grovt ran.

Ifølge The Sun skal 29-åringen være én av ni personer som har blitt tatt av politiet etter ranet av et postkontor i Longbenton mandag denne uken.

To menn skal ha stormet postkontoret med skytevåpen og en machete kniv, og truet til seg alle pengene i kassa.

Ingen skal ha blitt skadet under hendelsen, og det er uvisst nøyaktig hvor mange som var med på planleggingen av ranet.

Ifølge politiet befinner nå tre menn og én kvinne seg i arresten, mens fem andre menn har blitt løslatt mot kausjon.

Cheryls bror skal være en av dem som fortsatt er fengslet og venter på å bli forhørt.

Selv om Cheryls bror har hatt problemer med politiet i mange år, skal popstjernen ha blitt svært sjokkert da hun fikk nyheten torsdag.

26-åringen har hatt svært lite kontakt med broren etter musikk-gjennombruddet, men Tweedy har tidligere erkjent at søsteren alltid har forsøkt å hjelpe han.

- Cheryl vil hjelpe meg, men det har gått for langt. Jeg vet at jeg knuser hjertet hennes, men jeg er ikke sterk nok til å rydde opp i livet mitt. Hun sier hun aldri vil gi meg opp, har Tweedy tidligere uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg skal ha sex med Cheryl før deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer