FALT SAMMEN : Cheryl Cole har blitt tvunget til å trekke seg som dommer i «X Factor» etter at hun falt sammen under en fotoshoot lørdag. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
FALT SAMMEN : Cheryl Cole har blitt tvunget til å trekke seg som dommer i «X Factor» etter at hun falt sammen under en fotoshoot lørdag. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: All Over PressVis mer

Cheryl kollapset foran fotografene

- Plutselig datt hun bare sammen. Det var grusomt, sier vitner. Nå trekker hun seg fra «X Factor».

SEHER.NO:  Popstjernen Cheryl Tweedy (27) - tidligere kjent som Cheryl Cole - fikk hele Storbritannias sympati etter at flere kvinner stod frem og hevdet de hadde hatt affærer med hennes daværende fotball-ektemann Ashley Cole.

Siden separasjonen i februar har Cheryl kvittet seg med både Ashley og hans etternavn. Hun har også begravet seg i arbeid, og blant annet oppnådd stor suksess med låten «Fight for this love».

Men nå frykter venner og kolleger at hardkjøret er i ferd med ta knekken på den vakre brunetten.

Falt sammen
Lørdag kollapset nemlig en tydelig medtatt Tweedy foran øynene på sjokkerte fotografer, under en foto-shoot for sitt nye album i London.

Ifølge The Sun insisterte sangerinnen på at hun var i fin form, til tross at hun slet med både svimmelhet og feber da hun ankom fotostudioet for å bli sminket. Men etter kort tid foran de varme fotolampene, besvimte hun.

- Plutselig datt hun bare sammen. Det var grusomt. Hun var borte kun noen sekunder, men det var nok til å gjøre alle fryktelig redde.

- De bar henne til en sofa, hvor hun ble liggende til legen ankom, sier et øyenvitne til avisa.

I tillegg til å jobbe med en solokarriere som artist, har Cheryl vært travelt opptatt med jobben som dommer i den britiske versjonen av TV-programmet «X Factor».

Flere venner begynte imidlertid å rope varsko da hun raste ned i vekt etter skilsmissen fra Ashley.

Trekker seg fra «X Factor»

Cheryl skal  nå ha fått streng beskjed om at hun er utslitt og trenger å holde seg helt i ro i minst en uke framover.

Popstjernen har gitt produsentene bak «X Factor» beskjed om at hun også vil trekke seg fra jobben som dommer på ubestemt tid.

- Cheryl har prøvd å holde masken og spøkt om fyllesyke. Men sannheten er at hun har arbeidet altfor hardt.

- Man kan bare arbeide 18 timer om dagen en kort periode før man blir utbrent. Hun har jobbet konstant de siste 18 månedene. Noe måtte gi etter, sier en venn av stjernen til The Sun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter skilsmissen