Cheryl forelsket seg under filmfestivalen

Popstjernen Cheryl Cole strålte da hun viste frem sin franske flamme for første gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag i forrige uke ble Cheryl Cole (30) overrasket av paparazzi-fotografer da hun ankom utestedet Firehouse i London. Men blitzlampene så ikke ut til å plage popstjernen som smilte fra øre til øre da hun ankom klubben sammen med sin nye kjæreste - franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Cheryl og Jean-Bernard har de siste ukene hygget seg på en rekke stevnemøter, men i forrige uke var en av de første gangene de viste seg offentlig sammen.

Se Cheryl og Jean-Bernard sammen i London i videoen over.

Møttes i Cannes

Franskmannen driver luksusrestauranten Cosy Box i Cannes og sangeren skal ha frekventert spisestedet da hun gjestet filmfestivalen i mai. Restauranten delte et bilde av Cheryl og Jean på sin Instagram-profil.

Ifølge den britiske avisen The Mirror er Jean kjent som en notorisk ungkar som alltid fester med vakre modeller, men nå ser det ut til at han kun har øyne for «Fight for this love»-stjernen.

HOT I CANNES: Den vakre briten vekket oppsikt på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i slutten av mai.  Foto: FameFlynet
HOT I CANNES: Den vakre briten vekket oppsikt på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i slutten av mai. Foto: FameFlynet Vis mer

Cheryl var i fire år gift med fotballstjernen Ashley Cole, men ekteskapet tok slutt da det viste seg at han bedro henne med en rekke kvinner. I litt over ett år var hun sammen med danseren Tre Holloway, men forholdet tok slutt i oktober i fjor.

NYTT PAR: Cheryl Cole var i forrige uke på date med sin nye kjæreste Jean-Bernard Fernandez-Versini.  Foto: Splash News/ All Over Press
NYTT PAR: Cheryl Cole var i forrige uke på date med sin nye kjæreste Jean-Bernard Fernandez-Versini. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Fikk beskjed om at jeg ville dø innen 24 timer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer