Cheryl Fernandez-Versini skiller seg - men beholder formuen

Etter 18 måneders ekteskap skal lykken ha tatt brått slutt for popstjernen.

SKILLES: Denne uken ble det kjent at Cheryl Fernandez-Versini skilles fra Jean-Bernard etter kun 18 måneder.  Foto: NTB scanpix
SKILLES: Denne uken ble det kjent at Cheryl Fernandez-Versini skilles fra Jean-Bernard etter kun 18 måneder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Like før jul ble det hevdet at det var krise i ekteskapet mellom artist Cheryl Fernandez-Versini (32) og franskmannen Jean-Bernard. 

Nå melder den britiske avisen Sunday Mirror at paret skal skilles etter kun 18 måneder langt ekteskap. 

«Girls Aloud»-skjønnheten skal ifølge nettavisen Express ha flyttet fra ektemannen for flere måneder siden, men de skal ha klart å beholde et nært vennskap etter bruddet.

- Cheryl innså at hun hadde giftet seg for fort etter en stormende forelskelse. Over tid ble det tydelig for dem at de er svært forskjellige, sier en kilde.  

Paret giftet seg i all hemmelighet juli i 2014. Bryllupet fant sted på stranden Macaroni på øya Mustique i Karibien foran kun fire vitner.

Fredelig brudd

Paret skrev aldri under på en avtale om særeie, men Jean-Bernard sine advokater skal ifølge Daily Record ha oppmuntret ham til å kreve 100 millioner fra «X-factor»-dommeren. 

GÅR HVER TIL SITT: Cheryl Fernandez-Versini og Jean Bernard giftet seg sommeren i 2014, men går inn i det nye året med kommende skilsmisse.  Foto: NTB scanpix
GÅR HVER TIL SITT: Cheryl Fernandez-Versini og Jean Bernard giftet seg sommeren i 2014, men går inn i det nye året med kommende skilsmisse. Foto: NTB scanpix Vis mer

Franskmannen ønsker imidlertid ikke en krone fra Cheryls formue på omkring 260 millioner. 

- Cheryl og Jean-Bernard ønsker en fredelig skilsmisse. Begge har innsett at den eneste veien er å gå hver til sitt, og han sier at alt han ønsker er å få det unna så fort som mulig, sier en kilde til nettstedet. 

Skuffet 

Cheryls «Girls Aloud»-venninner Kimberley Walsh (34) og Nicola Roberts (30) har angivelig stilt opp for Cheryl gjennom den tøffe tiden etter bruddet. Broren hennes Garry skal også ha flyttet inn til henne, ifølge Daily Mail. 

- Hun er skuffet over at hun nok en gang har opplevd et mislykket ekteskap, sier en kilde til nettsiden. 

Cheryl var tidligere gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole (35) fra 2006 til 2010, men paret brøt med hverandre etter at det ble avslørt at han hadde vært utro mot henne en rekke ganger.

Siden det bitre bruddet har 32-åringen kun hatt relativt korte forhold, både med «Dancing With The Stars»-stjernen Derek Hough (30) og danseren Tre Holloway. 

Verken Cheryl eller Jean-Bernard har bekreftet bruddet.

EKSMANNEN: Cheryl var gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole fra 2006 til 2010, Foto: NTB scanpix
EKSMANNEN: Cheryl var gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole fra 2006 til 2010, Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det er krise i ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer