GJORDE KARRIERE: Cheryl Fernandez-Varsini takker dansen og musikkken for at hun ikke havnet på skråplanet som ung. Foto: Xposure
GJORDE KARRIERE: Cheryl Fernandez-Varsini takker dansen og musikkken for at hun ikke havnet på skråplanet som ung. Foto: XposureVis mer

Cheryl Fernandez-Versini kunne vært narkoman

Den populære artisten hevder lidenskapen for dans og musikk reddet livet hennes.

SEOGHØR.NO: Sangfuglen Cheryl Fernandez-Versini (32) ble verdensberømt som popstjerne i «Girls Aloud» allerede som 19-åring .

Best kjent er hun under navnet Cheryl Cole, som hun het under og en stund etter ekteskapet til den engelske fotballstjernen Ashley Cole.

Jentegruppa sikret seg blant annet fire platinum og en rekke nominasjoner under Brit Awards, før de gikk hver til sitt i 2013.

Den britiske skjønnheten har også gjort stor suksess som soloartist, og er nå aktuell som dommer i britiske «X-Factor».

Nå innrømmer Cheryl at livet hennes kunne tatt en ganske annerledes retning hvis hun ikke hadde startet med sang og dans i ung alder, melder Daily Mail.

- Jeg begynte å danse da jeg var tre eller fire år. Det er veldig viktig å ha noe du liker å holde på med når du er ung. Noe man er disiplinert i. Det hjelper deg videre resten av livet, sier hun i en ny dokumentar, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TRØBBEL I PARADIS? Bare halvannet år etter at Cheryl og Jean-Bernard giftet seg går det rykter om store problemer i ekteskapet.  Foto: Splash News
TRØBBEL I PARADIS? Bare halvannet år etter at Cheryl og Jean-Bernard giftet seg går det rykter om store problemer i ekteskapet. Foto: Splash News Vis mer

32-åringen har tidligere vært åpen om sin vanskelige oppvekst i det tøffe området Newcastle-upon-Tyne i England, hvor lillebroren havnet utpå med store alkoholproblemer.

- Hvis jeg ikke hadde hatt dansen og var så heldig at jeg kunne dra på dansetimer og hadde den disiplinen i meg selv, så kunne jeg endt opp hvor som helst. Jeg kunne ha vært narkoman. Jeg kunne ha vært i fengsel. Hva som helst kunne ha skjedd, hvis jeg ikke hadde fått denne muligheten.

Bruddrykter med ektemannen

I fjor sommer giftet Cheryl seg med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini etter bare tre måneder som kjærester.

Før jul svirret allerede bruddryktene rundt ekteparet.

- Ekteskapet hennes er i krise etter at ektemannen forlot henne i London mens han dro for å kose seg i Miami, skrev avisen The Sun.

Fra 2006 til 2010 var hun gift med fotballspiller Ashley Cole (35), men forholdet tok slutt da hans mange affærer kom for en dag.

Saken fortsetter under bildet.

Fra 2002 til 2013 gjorde Cheryl stor suksess med gruppa "Girls Aloud". F.v: Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Nadine Coyle, Sarah Harding og Cheryl. Foto: All Over Press
Fra 2002 til 2013 gjorde Cheryl stor suksess med gruppa "Girls Aloud". F.v: Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Nadine Coyle, Sarah Harding og Cheryl. Foto: All Over Press Vis mer

Tynn og utslitt

Den siste tiden har Cheryl også vakt oppsikt på grunn av svært stor vektnedgang. Bilder av stjernen får fått fansen til å frykte for Cheryl sin helse.

Hun har imidlertid avvist ryktene om at hun har problemer med spiseforstyrrelser.

- Det er ikke hyggelig å høre, men det er folk der ute som går igjennom noe av det samme som meg, og det sårer dem også, uttalte Cheryl på den røde løperen ifølge The Sun.

Tidligere har «X Factor»-dommeren forklart den drastiske vektnedgangen sin med at hun var i sorg etter å ha mistet svigerfaren sin.

«Du har ikke peiling på hva jeg har vært igjennom. Bare det at jeg mistet svigerfaren min nylig, og alt det som følger med. Ikke at jeg forsvarer meg selv nå eller burde trenge å gjøre det overfor noen», skal hun ha skrevet til en av Instagram-følgerne sine, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Jeg ble frisk etter ni års helvete