Cheryl Fernandez-Versini er ikke til å kjenne igjen

Nå slår fansen alarm.

VAKTE OPPSIKT: Cheryl Fernandez-Versini sjokkerer fansen med de nye bildene.  Foto: NTB scanpix
VAKTE OPPSIKT: Cheryl Fernandez-Versini sjokkerer fansen med de nye bildene. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I sommer fikk sangeren Cheryl Fernandez-Versini (32) mye oppmerksomhet etter bilder av henne i en magetopp viste hennes kraftige vektnedgang. 

Den vakre brunetten viste nemlig frem en svært slank figur og flere fans uttrykte sin bekymring for sangstjernens helse. 

Cheryl avviste den gang ryktene om at hun har problemer med spiseforstyrrelser. 

- Det er ikke hyggelig å høre, men det er folk der ute som går igjennom noe av det samme som meg, og det sårer dem også, uttalte Cheryl på den røde løperen ifølge The Sun.

- Hun trenger hjelp

Under et halvt år etter skaper 32-åringen nok en gang overskrifter for utseendet sitt. På de nye bildene er hun nærmest ugjenkjennelig.

Nå slår bekymrete fans alarm.

- Cheryl trenger hjelp. Hun er en vakker kvinne, men nå ser hun tynn og deprimert ut. Vær så snill - hjelp henne, skriver én bekymret fan på Twitter.

EN SKYGGE AV SEG SELV: - Hva har skjedd med Cheryl? Jeg er oppriktig redd, skriver en Twitter-bruker etter disse bildene av stjernen dukket opp. Foto: NTB scanpix
EN SKYGGE AV SEG SELV: - Hva har skjedd med Cheryl? Jeg er oppriktig redd, skriver en Twitter-bruker etter disse bildene av stjernen dukket opp. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Cherlyl må ha profesjonell hjelp - og det snarest! Hvor er familien og vennene? spør en annen. 

En tredje Twitter-bruker er oppriktig bekymret for artistens liv. 

- Beklager, men det ser ut som hun er døende, skriver hun. 

Sørget av seg kiloene 

Tidligere har Cheryl, som giftet seg med franske Jean-Bernard Fernandez-Versini i fjor sommer, forklart vektnedgangen sin med at hun er i sorg etter å ha mistet svigerfaren sin.

«Du har ikke peiling på hva jeg har vært igjennom. Bare det at jeg mistet svigerfaren min nylig, og alt det som følger med. Ikke at jeg forsvarer meg selv nå eller burde trenge å gjøre det overfor noen», skal hun ha skrevet til en av Instagram-følgerne sine, ifølge Daily Mail.

En kilde fortalte The Sun i sommer at hun den gang var på vei tilbake til sitt gamle jeg. 

- «X Factor» er i ferd med å gi Cheryl gnisten tilbake. Hun har spist masse i det siste og begynner å bli sterkere. Hun har vært igjennom en krevende periode, men hun er veldig glad for å være tilbake på jobb, fortalte en nær venn av stjernen til avisen.

2013: For to år siden så Cheryl synlig annerledes ut.  Foto: NTB scanpix
2013: For to år siden så Cheryl synlig annerledes ut. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Kate Moss?