Cheryl falt for norske Kristian

- Jeg har jobbet nært med henne over mange år.

TILBAKE PÅ SCENEN: Cheryl Cole har hatt en tøff høst etter at hun holdt på å dø av malaria, men er nå tilbake for fullt som popartist. I lørdagens utgave av britiske «X Factor» framførte hun sin nye låt «Promise This». Foto: All Over Press
TILBAKE PÅ SCENEN: Cheryl Cole har hatt en tøff høst etter at hun holdt på å dø av malaria, men er nå tilbake for fullt som popartist. I lørdagens utgave av britiske «X Factor» framførte hun sin nye låt «Promise This». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Popartisten Cheryl Cole (27) har i løpet av de siste årene blitt ett av Storbritannias mest populære trendikon, og følges med argusøyne av pressen hver gang hun viser seg offentlig.

Derfor førte det til stor oppmerksomhet rundt den norske designeren Kristian Aadnevik (32) da Cheryl lørdag opptrådte foran millioner av TV-seere i en av hans kjoler.

Etter å ha framført sin nye singel «Promise This», dukket Cheryl opp på scenen i en sølvfarget kjole i en av London-baserte Kristians nyeste kreasjoner.

Kristian Aadnevik- som også har vist fram flere kjoler for kronprinsesse Mette-Marit - sier til Seher.no at han har kjent Cheryl Cole lenge.

- Jeg har har jobbet nært med Cheryl over flere år, da hun er en stor fan av de kreasjoner vi skaper. Cheryl følger alltid med på de nye kolleksjonene og for denne anledningen ville hun ha noe ferskt fra catwalken, som ingen andre har bært. Kjolen hun valgte var som skapt for henne.

Cheryl Cole er nå tilbake for fullt, etter at hun tidligere i år holdt på å dø etter å ha blitt rammet av malaria under en ferie i Afrika.

Krisitan Aadnevik roser 24-åringens holdninger.

- Hun er idag Storbritannias største moteikon og et forbilde for unge jenter. Hun er en perfekt representant for merket. Hun er ikke bare vakker, men har også en sterk oppriktig personlighet, er intelligent og meget talentfull, sier han til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vi snakker ikke sammen lenger