Cheryl Cole nekter å stumpe røyken for «X Factor»

Nå risikerer hun å miste drømmejobben.

<strong>20 SIGARETTER DAGLIG:</strong> Cheryl Cole røyker rundt 20 sigaretter daglig. Nå risikerer hun å miste «X Factor»-jobben på grunn av røykingen.  Foto: All Over Press
20 SIGARETTER DAGLIG: Cheryl Cole røyker rundt 20 sigaretter daglig. Nå risikerer hun å miste «X Factor»-jobben på grunn av røykingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelske «X Factor»-dommeren Cheryl Cole (27) har fått beskjed om å stumpe røyken, eller gi opp håpet om å bli dommer i den amerikanske utgaven av «X Factor». Hun har jobbet med en stemmelærer for å få en mer amerikansk aksent og fikk beskjed om at røykingen hindrer utviklingen av stemmen hennes. Formålet med stemmeøvelsene er å gjøre uttalen hennes forståelig i Amerika.

- Hun sier at å flytte til LA og jobbe med «X Factor» er stressende nok, om hun ikke må stumpe røyken i tillegg, sier en kilde til The Sun.

Stjernen røyker vanligvis 20 sigaretter daglig og stemmelæreren mener at det påvirker stemmebåndet hennes. Hun blir også advart mot diverse sykdommer som følge av røykingen. Likevel nekter «Girls Aloud»-stjernen å stumpe røyken.

- Jeg savner røyken når jeg prøver å slutte. Det er ikke kult å si, men det er sant, sier en ærlig Cheryl Cole.


«X Factor»-sjef Simon Cowell forsvant ofte sammen med Cole under innspillingen av TV-serien for å ta seg en røyk.

Det er Cowell som bestemmer om Cole blir dommer i den amerikanske utgaven av sangkonkurransen, og det er fortsatt usikkert om hennes engelske aksent vil hindre henne i å kapre TV-jobben.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Cheryl Coles kjole stjal showet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer