EN GIFT KVINNE: Popstjernen ble smidd i Hymens lenker på en karibisk øy forrige mandag, da hun ektet sin franske, relativt ferske kjæreste.  Foto: REX/David Fisher/All Over Press
EN GIFT KVINNE: Popstjernen ble smidd i Hymens lenker på en karibisk øy forrige mandag, da hun ektet sin franske, relativt ferske kjæreste. Foto: REX/David Fisher/All Over PressVis mer

Cheryl Cole har giftet seg i all hemmelighet

Popstjernen avslørte selv at hun nå er gift etter et par måneder sammen med sin franske kjæreste.

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Cheryl Cole (31) overrasket alle ved å avsløre at hun har giftet seg med franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini. Det melder Daily Mail.

Paret, som bare har vært sammen i et par måneder, skal ha gitt hverandre sine ja på stranden Macaroni på øya Mustique i Karibien foran kun fire vitner.

Giftemålet har Cole holdt skjult i en uke.

- Jeg diskuterer vanligvis ikke privatlivet mitt, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele de gledelige nyhetene. Jean-Bernard og jeg giftet oss 7/7. Vi er veldig glade og begeistret over å fortsette livene våre sammen, forteller hun på Instagram-kontoen sin.

Sammen med bekreftelsen postet hun et bilde av ringefingeren sin, som var prydet av en giftering med små diamanter og en massiv forlovelsesring.

Den vakre TV-stjernen gjorde sitt beste for å holde den private vielsen på den karibiske øya hemmelig, og sørget for at under ti personer visste om bryllupet. Turtelduene valgte å ikke annonsere at de var forlovet i forkant av ekteskapsinngåelsen, skriver The Sun.

- Hun skrudde av mobiltelefonen og blokkerte ute resten av verden hele forrige uke. Det var så viktig for henne at ingen fant ut om vielsen på forhånd, siden hun ville at seremonien skulle være noe fullstendig hemmelig og hellig mellom henne og Jean-Bernard, forteller en kilde til The Sun.

Forelsket i en fei

Cheryl Cole var tidligere gift med den britiske fotballstjernen Ashley Cole (33) fra 2006 til 2010, men paret brøt med hverandre etter at det ble avslørt at han hadde vært utro mot henne en rekke ganger.

Siden det bitre bruddet har 31-åringen kun hatt relativt korte forhold, både med «Dancing With The Stars»-stjernen Derek Hough (29) og danseren Tre Holloway. Nå er hun derimot mer forelsket enn noensinne og klar for en etablert tilværelse.

- Hun er overlykkelig over at han er hennes nye ektemann og vil føde hans barn. Det er en nydelig ting. Hun er i den syvende himmel akkurat nå, forteller en kilde til The Sun.

ean-Bernard, som eier en kjede med gourmetrestauranter, tilbringer vanligvis sommeren på den franske riviera og vinteren på eksklusive St. Barts i Karibien, skriver The Sun.

I 20-årene fikk han rykte på seg for å være en Pikenes Jens mens han gikk på universitetet i New York, og angivelig tok han et år fri fra studiene for å feste med modeller og drikke Moët-champagne og vodka.

Men ifølge vennene hans har han nå vokst fra seg festingen og er ekstatisk over å slå seg til ro sammen med Cheryl.

KLAR FOR ALT: Cheryl Cole er i år aktuell med både ny parfyme og nytt album i tillegg til giftemålet. Her i en scene fra musikkvideoen til den første singelen fra albumet, «Crazy Stupid Love ft. Tinie Tempah». Foto: Stella Pictures
KLAR FOR ALT: Cheryl Cole er i år aktuell med både ny parfyme og nytt album i tillegg til giftemålet. Her i en scene fra musikkvideoen til den første singelen fra albumet, «Crazy Stupid Love ft. Tinie Tempah». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han er fullstendig besatt av Cheryl. Han skjemmer henne bort og bryr seg ikke om at hun er berømt - noe hun fant veldig sjarmerende. De tror virkelig at dette er for livet, så de så ingen grunn til å vente, forklarer en venn av brudgommen om hastebryllupet, ifølge The Sun.

«X-Factor»-dommeren og franskmannen skal ha møttes på Cannes filmfestival i mai, og nære venner av sangstjernen har uttalt at hun er hodestups forelsket i luksusrestaurant-entreprenøren, skriver Daily Mail.

Paret skal ha flyttet sammen i Coles hjem i Hertfordshire forrige måned, og popstjernens utkårede skal allerede ha møtt vennene og familien hennes, skriver Daily Mail.

For et par uker siden var han dessuten med til Edinburgh for å være sammen med henne mens hun spilte inn de siste auditionene til årets utgave av «X-Factor».

LES OGSÅ: - De ser ut som tvillinger