Chers datter offisielt en mann

Han har fått papirene godkjent.

GODKJENT: Chaz Bono har fått papirene godkjent, og er nå offisielt en mann. Foto: Stella Pictures
GODKJENT: Chaz Bono har fått papirene godkjent, og er nå offisielt en mann. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I mars 2009 startet poplegenden Chers datter, Chastity Bono, hormonbehandling for å bli mann. I september gjennomgikk hun kjønnsskifteoperasjonen, og tok navnet Chaz. Nå melder TMZ.com at Bono offisielt er en mann.

Torsdag møtte Chaz opp i retten i Santa Monica, der en dommer godkjente Bonos papirer som omhandlet kjønns- og navneskifte.

Dokumentene ble levert i mars, og der står det blant annet skrevet fra Chaz' lege at «Chaz Bono har fullført hans kjønnsskifteoperasjon».


- Jeg følte meg også som en mann da jeg var barn. Det var ikke mye feminint med meg. Jeg mener at kjønn er noe mellom ørene, ikke mellom beina. Det oppdaget jeg tidlig på 90-tallet. Det var bare en lang prossess å bli komfortabel nok til å gjøre noe med det, sa Bono tidligere i et intervju med Entertainment Tonight.

Det var først da han fylte 40, at Chaz, som tidligere i livet slet med alkoholmisbruk, innså at han ble nødt til å endre livet dramatisk, og gjennomgå en operasjon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun ikke Chers datter lenger