NESTE OSBOURNES: Cher med sin nye stil kan minne litt om Ozzie. Selv mener hun at den får henne til å virke ti år yngre. Foto: All Over Press
NESTE OSBOURNES: Cher med sin nye stil kan minne litt om Ozzie. Selv mener hun at den får henne til å virke ti år yngre. Foto: All Over PressVis mer

Cher og datter gjenforent

Cher og datteren Chastity har hatt et svært konfliktfullt forhold. Nå er de venner, og blir reality!

SEHER.NO: Cher (61) og datteren Chastity Bono (38) har nylig blitt gjenforent, etter at Cher jagde datteren på dør da hun kom ut av skapet som tenåring.


Nå vil de lære andre familier å unngå samme konflikt gjennnom et realityprogram, og driver med hektisk møtevirksomhet med TV-selskaper.


Men forholdet dem i mellom har også vært preget av andre konflikter. I 1997 skrev Chastity den selvbiografiske boken "Family Outing", hvor hun ikke satt moren i et godt lys.

- Moren min trøstet meg ikke med kyss og kos, det var ikke slik familien var, skal hun ha sagt i et nylig intervju ifølge Daily Mail.

I tillegg har vekta til Chastity vært en kilde til konflikt. Da Chastity veide 133 kilo fryktet moren for hennes liv, og gikk til kjæresten hennes for å be henne om å sette Chastity på diett.

Det førte til en kjempekrangel, men Chastity ble påvirket i den grad at hun meldte seg på et realityprogram hvor kjendiser skulle slankes. Det var ingen suksess, men Chastity har kommet seg ned i vekt siden det.

Realityserien de to planlegger har fått arbeidstittelen " Coming Out with Cher and Chas."


Og ifølge Daily Mail sin kilde har Cher tro på at serien vil bli like populær som "The Osbournes".

Og med de blå solbrillene og den nye stilen ligner hun en smule på Ozzie selv. Mens Chastity har i likhet med Ozzie's datter Kelly håpet om en musikk-karriere. Hun har hittil gitt ut en CD med rockbandet sitt, men det var ingen suksess.

LES OGSÅ: Shoop shoop-salg