<strong>DRØY:</strong> Cher er ikke redd for å sjokkere selv om hun er 71 år gammel. Foto: NTB scanpix
DRØY: Cher er ikke redd for å sjokkere selv om hun er 71 år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Billboard Music Awards»:

Cher (71) stilte lettkledd på scenen under «Billboard»

Trosset alderen og stilte i drøyt antrekk. 

Publisert

(Seoghør.no): Søndag var det duket for den årlige prisutdelingen Billboard Music Awards, som er en prisutdeling for musikkbransjen, i USA. Utdelingen har blitt holdt årlig siden 1990, og er en av musikkbransjens viktigste prisutdelinger.

Billboard Music Awards er kjent for å være en arena hvor artistene som regel sjokkerer i form av enten antrekk eller sceneshow. Og i år, som alle andre år, var det alt annet enn kjedelig både på den røde løperen og på scenen.

<strong>STRÅLTE:</strong> Cher strålte under søndagens «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix&nbsp;
STRÅLTE: Cher strålte under søndagens «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix  Vis mer

Den som kanskje sjokkerte publikum aller mest var den amerikanske sangeren og skuespilleren Cherilyn Sarkisian (71), bedre kjent som Cher, da hun skulle opptre under prisutdelingen.

Artisten, som nylig fylte 71 år, stilte nemlig lettkledd i sølv på scenen. Sceneshowet var også et slags comeback for henne på «Billboard Music Awards».

Det er nemlig 15 år siden sist hun sto på scenen under den kjente prisutdelingen, ifølge Daily Mail.

Det var da hun skulle fremføre sangen «Believe» at hun stilte i en glitrende sølv-dress over en krystall-bikini, kombinert med blonde lokker med rosa dip-dye.

Men det var ikke bare med sølv-antrekket hun sjokkerte.

Mottok pris

Da hun mottok den prestisjetunge prisen «Icon Award», som deles ut til en artist som har vært et ikon i bransjen, stilte hun i nesten samme antrekk som forrige gang hun opptrådte under «Billboard» i 1999 med sangen «If I Could Turn Back Time».

<strong>UNG:</strong> Cher så ung ut da hun opptrådde under prisutdelingen i helgen. Foto: NTB scanpix&nbsp;
UNG: Cher så ung ut da hun opptrådde under prisutdelingen i helgen. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Cher benyttet anledningen til å takke moren sin.

- Tusen takk. Jeg har hatt lyst til gjøre dette siden jeg var fire år gammel, og nå har jeg gjort det i 53 år. Det er ingen ting å klappe for, jeg er 71 år.

- Jeg vil takke mamma, for da jeg var veldig ung sa mamma: «Du kommer ikke til å være den smarteste, du kommer ikke til å være den peneste, du kommer ikke til å være den med mest talent, men du kommer til å være spesiell».

- Jeg har fått så mye hjelp. Jeg vil bare si at jeg tror at flaks har mye å si for min suksess - jeg tror det var flaks og noe ekstra, sa hun i takketalen, ifølge People.

Cher avslørte også at hun ikke liker å bli gammel.

- Jeg liker ikke å bli gammel. Jeg er sjokkert over at jeg fortsatt kan løpe over scenen i min alder. Jeg skulle vært død, sa hun, ifølge People.

Begynte å gråte under opptreden

Det var imidlertid ikke bare Cher som sjokkerte på scenen.

Artisten Miley Cyrus (24), som hadde et ganske rolig år i 2016, etter flere år med skandaler og nakenhet, opptrådte nemlig med sin nyeste singel «Mailbu».

En opptreden som selv rørte henne til tårer, hvor hun mot slutten av sangen tårekvalt takket fansen. Sangen handler nemlig om hennes forhold til forloveden Liam Hemsworth (27).

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TÅRER:</strong> Miley Cyrus ble rørt til tårer av egen sang under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix&nbsp;
TÅRER: Miley Cyrus ble rørt til tårer av egen sang under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix  Vis mer

- Jeg hadde aldri trodd deg for tre år siden om du hadde sagt at jeg skulle skrive denne sangen. Folk kommer til å snakke om meg om jeg kommer ut av restauranten med Liam, så hvorfor ikke legge styrken tilbake i forholdet og si: «Det er slik jeg føler det», sa hun til Billboard i forkant av showet.

<strong>INNLEVELSE:</strong> Det sto ikke på innlevelse fra Miley Cyrus da hun sang under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix&nbsp;
INNLEVELSE: Det sto ikke på innlevelse fra Miley Cyrus da hun sang under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix  Vis mer

Det gjorde det ikke mindre rørende at det var hennes egen far, Billy Ray Cyrus (55), og søsteren Noah Cyrus (17) som introduserte henne og tullet med at det er første gang på flere år at hun stiller i bukser.

Og i bukser stilte hun, eller en kort, hvit short og en topp hvor hun viste magen. Det var uansett uvant i forhold til hvordan vi har sett sangeren de siste årene.

Feiret 20 årsjubileum

Noe annet som rørte flere til tårer, blant dem skuespiller Vanessa Hudgens (28), var Celine Dions opptreden av «My Heart Will Go On», som i år feirer 20-årsjubileum.

Sangen, som har vært enormt populær siden den kom ut i 1997, og som var en del av suksessfilmen «Titanic», solgte over 15 millioner eksemplarer verden over, og tok hjem en Oscar for beste sang og en Grammy for årets sang den gang for tjue år siden.

Sangen fortsetter under bildet.

<strong>STERK OPPTREDEN:</strong> Det ble en sterk opptreden fra Celine Dion som rørte publikum til tårer under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix&nbsp;
STERK OPPTREDEN: Det ble en sterk opptreden fra Celine Dion som rørte publikum til tårer under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix  Vis mer

I en hvit kjole med sølvdetaljer rørte Celine publikum til tårer og fikk stående applaus, ifølge People. Sangen rørte nok også artisten selv ettersom hun i 2016 mistet ektemannen sin til kreft.

Drake ble den store vinneren

Artisten Drake ble definitivt den store vinneren under årets «Billboard Music Awards» da han stakk av med hele 13 priser, og slo Adele sin rekord på 12 priser.

<strong>REKORD:</strong> Drake slo ny rekord da han vant hele 13 priser under «Billboard Music Award». Foto: NTB scanpix&nbsp;
REKORD: Drake slo ny rekord da han vant hele 13 priser under «Billboard Music Award». Foto: NTB scanpix  Vis mer

Han stakk blant annet av med prisen for «Beste Artist», hvor han danket ut Adele, Beyoncé, Justin Bieber, The Chainsmokers, Ariana Grande, Shawn Mendes, Twenty One Pilots, the Weeknd og Rihanna.

Da han tok i mot prisen tok han opp kampen med Adele.

- Jeg har med meg hele familien her. Hold fast, Adele, for når et nytt album slippes kommer du til å måtte karre deg tilbake til toppen.

Men han erklærte også sin kjærlighet for artisten Nicki Minaj, som kan kalte «sin store kjærlighet».

- Jeg vil si, Nicki Minaj - jeg er så glad for at vi fant tilbake til hverandre, fordi jeg elsker deg, og jeg kommer aldri til å se det på en annen måte. Jeg vil si til Lil Wayne, om du ikke tok sjansen du tok ville ingen av oss ha vært her i kveld.

- En vis mann sa en gang til meg: «Livet er som toalettpapir. Du er enten på rullen eller så tar du andres s*** fra noen.

Hele vinnerlista kan du finne på Billboard sine sider.

<strong>KJOLE:</strong> Vanessa Hudgens stilte i en silkekjole. Foto: NTB scanpix&nbsp;
KJOLE: Vanessa Hudgens stilte i en silkekjole. Foto: NTB scanpix  Vis mer
<strong>VANT:</strong> Lindsey Stirling vant for beste elektronikband. Foto: NTB scanpix&nbsp;
VANT: Lindsey Stirling vant for beste elektronikband. Foto: NTB scanpix  Vis mer
<strong>COUNTRY:</strong> Florida Georgia Line vant for beste country under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix
COUNTRY: Florida Georgia Line vant for beste country under «Billboard Music Awards». Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>BIEANTREKK:</strong> Artisten Denicia sjokkerte kanskje mest på klesfronten med et bie-lignende antrekk. Foto: NTB scanpix&nbsp;
BIEANTREKK: Artisten Denicia sjokkerte kanskje mest på klesfronten med et bie-lignende antrekk. Foto: NTB scanpix  Vis mer
<strong>STILREN:</strong> Også Michael Jacksons sønn, Prince, stilte på «Music Billboard Awards» ganske så stilren. Foto: NTB scanpix&nbsp;
STILREN: Også Michael Jacksons sønn, Prince, stilte på «Music Billboard Awards» ganske så stilren. Foto: NTB scanpix  Vis mer
<strong>FAMILIEN CYRUS:</strong> Familien til Miley Cyrus stilte også opp på «Billboard Music Awards»,Tish Cyrus, Billy Ray Cyrus, Noah Cyrus, Brandi Cyrus. Foto: NTB scanpix&nbsp;
FAMILIEN CYRUS: Familien til Miley Cyrus stilte også opp på «Billboard Music Awards»,Tish Cyrus, Billy Ray Cyrus, Noah Cyrus, Brandi Cyrus. Foto: NTB scanpix  Vis mer

LES OGSÅ: Bryter tausheten om forholdet for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer