Chelsea Handler i hardt vær etter abort-avsløring

Komikeren får massiv kritikk etter hun skrev åpenhjertig om de to abortene hun tok som 16-åring.

VEKKET OPPSIKT: Chelsea Handler har fått en rekke reaksjoner etter hun denne uken skrev en artikkel om de to uplanlagte graviditene hun opplevde som 16-åring.  Foto: Splash News
VEKKET OPPSIKT: Chelsea Handler har fått en rekke reaksjoner etter hun denne uken skrev en artikkel om de to uplanlagte graviditene hun opplevde som 16-åring. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske komikeren og talkshowverten Chelsea Handler (41) er kjent for å være svært frittalende og hun er ikke redd for å by på seg selv.

I en artikkel med tittelen «My Choice» i bladet Playboy, åpnet Chelsea seg denne uken om da hun som 16-åring ble gravid etter ubeskyttet samleie med sin daværende kjæreste.

«Jeg tenkte: «Hvorfor ikke? Jeg kan ha en baby. Kanskje jeg får tvillinger, så kan de få lignende navn». Selvfølgelig var den ideen helt latterlig, ettersom jeg var så ung at jeg så vidt fant veien hjem om kvelden. Foreldrene mine forsto det, og sammen fant vi ut at det beste valget var abort», er noe av det hun skrev i den åpenhjertige teksten, ifølge People.com. 

Videre røpet hun at hun ble gravid igjen året etter, og at hun den gang så vidt hadde råd til å betale for aborten, som kostet 2000 kroner.

«Det hele var uforsvarlig av meg, men det er viktig å ta en gjennomtenkt beslutning. Vi gjør alle tabber hele tiden. Jeg feilet to ganger da jeg var 16 år. Jeg er takknemlig over at jeg kom til fornuften og at jeg var i stand til å ta lovlig abort uten å risikere helsen eller å blakke meg og familien min», skrev hun. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer