Chelsea Handler: - Det er helt idiotisk og patetisk

Jennifer Aniston får støtte av komikervenninnen etter Brangelina-bruddet.

VONDT BRUDD: Etter fem år som gift gikk Brad Pitt fra sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina Jolie etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Etter fem år som gift gikk Brad Pitt fra sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina Jolie etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I fem år var Jennifer Aniston (47) gift med Brad Pitt (52) før han forlot henne til fordel for Angelina Jolie (41) i 2005.

Sist måned kom sjokknyheten om at duoen, som har seks barn sammen, skulle skilles etter to år som ektepar og 12 år som kjærester.

Mens Jennifer har forholdt seg taus rundt eksmannens brudd har venninnen og komikeren, Chelsea Handler (41), flere ganger både spøkt og kastet dritt om både Brad og Angelina.

Samme dag som skilsmissen ble kjent delte hun blant annet denne posten på Twitter:

Jennifer fikk sympati fra millioner av fans etter at Brads utroskap ble avslørt, og hun har tidligere innrømmet at det tok lang tid å komme over bruddet. Derfor blir navnet hennes nå til stadighet nevnt i forbindelse med den høyprofilerte skilsmissen.

Dette har Chelsea Handler sett seg lei på.

- Det er helt idiotisk og patetisk. Som om Jennifer bryr seg. For det gjør hun ikke. Det er latterlig at folk fremdeles drar henne inn i dette, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Jolie, og resten er historie.
VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Jolie, og resten er historie. Vis mer

Langet ut Jolie

Tidligere har den munnrappe komikeren kommet med flere krasse uttalelser om bruddet mellom Brad og Angelina.

- De sa alltid at de ikke ville gifte seg før alle har mulighet til å gifte seg. Og jeg har alltid sagt at jeg ikke vil gifte meg før de to skiller seg. Så nå er jeg klar til å motta frieri, sa hun i en episode av «Chelsea» på Netflix, ifølge ETonline.com.

Men hun stoppet ikke der. Videre kalte hun Angelina en «jævla galning».

- Det går rykter om at en av grunnene til bruddet er at Brad skal ha drukket og røyket for mye marijuhana. Jeg lurer på hvorfor han trengte å medisinere seg selv? Kanskje fordi han kunne ha tilbragt de siste tolv årene sammen med George Clooney og Matt Damon ved Lake Como, i stedet for å være fanget i et hus med 85 barn som snakker 15 ulike språk?

- Å ja! Han giftet seg med en jævla galning. Derfor!

- Men vi burde alle respektere privatlivet deres i denne vanskelige tiden. Så dette er siste gang jeg uttaler meg om saken... på TV. Men dere kan følge meg på Twitter.

Se videoklippet her:

 

Kommentarene vakte stor oppmerksomhet i media - noe Handler selv hadde vanskelig for å forstå.

- Det jeg sa har blitt tatt ut av sammenheng. Sitatet får det høres ut som om jeg bor sammen med dem. Var jeg for slem? Nei, jeg bare sier det alle andre tenker, forklarte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Brad Pitt gråt da han fikk se barna igjen