Chelsea Handler: - Det er helt idiotisk og patetisk

Jennifer Aniston får støtte av komikervenninnen etter Brangelina-bruddet.

VONDT BRUDD: Etter fem år som gift gikk Brad Pitt fra sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina Jolie etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Etter fem år som gift gikk Brad Pitt fra sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina Jolie etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fem år var Jennifer Aniston (47) gift med Brad Pitt (52) før han forlot henne til fordel for Angelina Jolie (41) i 2005.

Sist måned kom sjokknyheten om at duoen, som har seks barn sammen, skulle skilles etter to år som ektepar og 12 år som kjærester.

Mens Jennifer har forholdt seg taus rundt eksmannens brudd har venninnen og komikeren, Chelsea Handler (41), flere ganger både spøkt og kastet dritt om både Brad og Angelina.

Samme dag som skilsmissen ble kjent delte hun blant annet denne posten på Twitter:

Jennifer fikk sympati fra millioner av fans etter at Brads utroskap ble avslørt, og hun har tidligere innrømmet at det tok lang tid å komme over bruddet. Derfor blir navnet hennes nå til stadighet nevnt i forbindelse med den høyprofilerte skilsmissen.

Dette har Chelsea Handler sett seg lei på.

- Det er helt idiotisk og patetisk. Som om Jennifer bryr seg. For det gjør hun ikke. Det er latterlig at folk fremdeles drar henne inn i dette, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Langet ut Jolie

Tidligere har den munnrappe komikeren kommet med flere krasse uttalelser om bruddet mellom Brad og Angelina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer