«Cheech and Chong»-stjernen har kreft

- Jeg behandler den med cannabis, sier Tommy Chong.

<strong>KOMIKERDUO:</strong> Tommy Chong og Richard Marin har helt siden tidlig på 1970-tallet vært populære som komikerduoen Cheech and Chong. Foto: All Over Press
KOMIKERDUO: Tommy Chong og Richard Marin har helt siden tidlig på 1970-tallet vært populære som komikerduoen Cheech and Chong. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tommy Chong (74), som er en del av komikerduoen «Cheech and Chong» har prostatakreft. Det bekrefter han overfor CNN.

Chong fikk diagnosen for en måned siden, og kreften skal formere seg svært sakte. Komikeren sier selv han merket de første symptomene for hele åtte år siden, da han var i fengsel.

- Fengselet var bygget på giftig avfall. Jeg fikk også urinsyregikt av maten der. Nå har jeg prostatakreft og jeg bekjemper det med cannabis, sier han.

Komikeren har kjempet for legalisering av marihuana i mange år.

- Cannabis gjorde ikke at jeg fikk kreft. Cannabis bekjemper den, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte kreft-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer