Christoffer Arnesen:

«Charterfeber»-Christoffer er død

Christoffer Arnesen gikk bort i november.

GIKK BORT: Mange vil nok huske Christoffer Arnesen (til høyre) for hans deltakelse i «Charterfeber». Her sammen med reisekamerat Fred Åge Gran. Foto: TV3
GIKK BORT: Mange vil nok huske Christoffer Arnesen (til høyre) for hans deltakelse i «Charterfeber». Her sammen med reisekamerat Fred Åge Gran. Foto: TV3 Vis mer
Publisert

19. november gikk Christoffer Arnesen, best kjent for de fleste fra «Charterfeber», bort. Det bekrefter hans mor overfor Se og Hør.

Gjennom dødsannonsen kommer det frem at TV-profilen ble bisatt fra Horten kapell fredag 3. desember.

«Charterfeber»-profil

Arnersen gjorde seg bemerket i TV3-serien i reisefølge med Fred Åge Gran. Blant duoens mest minneverdige øyeblikk på tur, er da de i 2013 ble svært forvirret under innsjekkingen på Gardermoen.

De to kameratene sleit med å finne billettautomatene og fikk mange til å le da de printet ut 20 bagasjelapper, fordi de trodde de måtte ha en lapp per kilo bagasje.

DØD: Gro Ottesen, kjent fra TV3-programmet «Charterfeber», gikk bort fredag 17. juli i fjor. Video: Viaplay Vis mer

Var seg selv

I et intervju med hortensavisen Gjengangeren samme år, fortalte Arnesen at hans entré inn i «Charterfeber» noen år tidligere hadde vært en tilfeldighet.

- Egentlig var det en kamerat av meg som skulle dra, men han fikk tilbud om å være med i «Robinsonekspedisjonen» i stedet, og da spurte han om jeg ville ta hans plass i «Charterfeber», fortalte han den gang.

RØRT: Det ble emosjonelt da Charter-Svein leste opp en tale han hadde skrevet til bestevenninnen Linni Meister i «Charterfeber». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

«Charterfeber» er kjent for å by tv-seerne på mange herlige øyeblikk, og TV3-serien har både vært nominert til og vunnet Gullruten. Når det gjaldt det å ha et tv-team tett på, det være seg ved innsjekkingen på Gardermoen eller i syden, hadde ikke Arnesen noen betenkeligheter.

- Vi er jo bare oss selv. Jeg er ikke redd for å drite meg ut på TV, sa tv-profilen til Gjengangeren i 2013.

LES OGSÅ: Viser endelig frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer