Charter-Svein i motorsykkelulykke

- Jeg er skjelven og rystet etter det som har skjedd, sier Svein Østvik.

I ULYKKE: Svein Østvik lyktes bedre da han var med i «Skal vi danse», enn han gjorde da han trente foran showløpet «Speedway on Ice» på Lunner. Det endte med krasj. Foto: Stella Pictures
I ULYKKE: Svein Østvik lyktes bedre da han var med i «Skal vi danse», enn han gjorde da han trente foran showløpet «Speedway on Ice» på Lunner. Det endte med krasj. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Svein Østviks (49) første tur på motorsykkel endte på dramatisk vis på Lunner Speedwaybane onsdag.

- Jeg kjørte rett inn i et jerngjerde dekket av snø. Sykkelen ble stående fast i snøen, mens jeg slo kollbøtte over gjerdet. Jeg husker ikke så mye, men landet på ryggen, syv meter bortenfor der jeg krasjet, så jeg er sjeleglad for at det gikk så bra som det gjorde, sier Svein Østvik til VG.

Den tidligere «Chartefeber» og «Skal vi danse»-deltakeren ble raskt lagt på båre med nakkekrage av ambulansepersonale som var tilstede. Men det ble raskt konstatert at han ikke hadde alvorlige skader.

- Jeg er forslått, og har noen muskulære skader. Men det går veldig bra, sier Østvik.
- Nå er jeg derimot mer skjelven og rystet etter det som har skjedd, sier han til VG.

Østvik skal ha hatt en fart på rundt 50 km/t da ulykken skjedde. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Løy om graviditet til moren