Svein Østvik:

«Charter»-Svein angrer på de største fyllekulene

- Når man nærmer seg 60 år, kan man ikke bøtte nedpå lenger.

TENKER SEG OM: I et nytt intervju med Dagbladet innrømmer Svein Østvik at han tenker mer over det han gjør. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
TENKER SEG OM: I et nytt intervju med Dagbladet innrømmer Svein Østvik at han tenker mer over det han gjør. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert

Svein Østvik (55), eller «Charter»-Svein som mange kjenner han som, er stadig vekk å se på TV-skjermen.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller 55-åringen at han enda syns det er like stas å få tilbud om et TV-program, og gjerne kan tenke seg mer tid foran kamera.

Det er imidlertid ikke alltid like rosenrødt for TV-profilen, og Svein innrømmer at han til tider har angret på noe av oppførselen sin, spesielt overfor barna sine.

- «Sveins fyllesjokk i Syden». Det er ikke superreklame for en pappa å ha den overskriften på førstesiden i butikkene. Jeg angrer på at jeg har utsatt barna mine for tøffe påkjenninger, forteller Svein til Dagbladet, samtidig som han innrømmer at han ikke har troa på å sensurere hendelser.

- Jeg får stå for det jeg har gjort, fortsetter han.

- Kan ikke bøtte nedpå

SKAL VI DANSE: I 2009 var «Charter»-Svein med på «Skal vi danse» på TV 2. Her sammen med dansepartner, 
Nadya Khamitskaya. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix.
SKAL VI DANSE: I 2009 var «Charter»-Svein med på «Skal vi danse» på TV 2. Her sammen med dansepartner, Nadya Khamitskaya. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix. Vis mer

Det var under «Charterfeber» som hadde premiere i 2006 at Sveins TV-karriere skøyt fart.

Hans energiske personlighet og rungende latter i TV-programmet, har gjort han til en av Norges mest kjente personer.

Kanskje er det da han ble kastet ut av et hotell i syden med moren, eller da han jaktet på kjærligheten sammen med charter-kollega Hilde Skovdahl (47), vi husker best.

Likvel innrømmer 55-åringen at han har innsett at det er på tide å roe seg ned.

- Jeg har alltid drukket litt for mye og drikker flasker med vin når andre bare tar et par glass. Men nå som jeg trener, er jeg blitt mer beskjeden, og drikker bare ett glass vin når jeg møter mutter'n, forteller Svein.

- Når man nærmer seg 60 år, kan man ikke bøtte nedpå lenger, legger han til.

TV-aktuell

«Charter-kongen» er snart aktuell som deltaker i TV Norge-programmet, «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og avslører at han er i bedre form enn på lenge.

- Nå trener jeg for å holde meg i form og har gått ned to kilo til, forteller han til Dagbladet.

Denne uken var 55-åringen aktuell i «4-stjerners middag» hvor han deltar sammen med en rekke andre kjendiser.

Saken fortsetter under bildet.

4-STJERNERS MIDDAG: Gjestene til Svein Østvik kom seg heller ikke hans ville påfunn. Foto: Skjermdump TV Norge.
4-STJERNERS MIDDAG: Gjestene til Svein Østvik kom seg heller ikke hans ville påfunn. Foto: Skjermdump TV Norge. Vis mer

Da han denne uken fikk besøk av sportsanker Susanne Furøy Wergeland (32), tidligere hockeykeeper Glenn Jensen (29) og modell Kathrine Sørland (36) rundt middagsbordet, ble det en affære de sent vil glemme.

Siden han slo gjennom har han gjort seg bemerket. Det ble det heller ikke mindre av denne uken - selv om han kanskje ikke var helt komfortabel på kjøkkenet.

Det var derimot ikke det som skapte mest latter.

Klipp fra «4-stjerners middag» på TV Norge, 2017 Vis mer

Litt senere utpå kvelden utfordret nemlig sydenkongen gjestene sine til å leve ut sin «hemmelige rocke-drøm» foran speilet til gladlåten «Kongen av Mallorca».

Tidligere «Frøken Norge», Kathrine Sørland, tok konkurransen på fullt alvor. Da Seoghør.no ringte hadde Sørland helt glemt at denne hendelsen skulle vises på TV.

- Det hadde jeg helt glemt, men når man får en slik utfordring må man jo bare gå «all in». Svein er jo en så sprudlende og glad person, så da måtte jeg bare slippe alle hemninger. Jeg gikk rett inn i karakter og gjorde litt fridans til musikken og bare danset på, fortalte en lattermild Sørland.

LES OGSÅ: - Jeg blir sjelden flau, men det ble jeg da

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer