SKAPER STORM: «Charterfeber»-deltager og blogger Rannveig Heitmann får kritikk for sin debut som toppløsmodell, fra folk som mener hun er et dårlig forbilde for sine barn. Foto: Med tillatelse fra Omag.no
SKAPER STORM: «Charterfeber»-deltager og blogger Rannveig Heitmann får kritikk for sin debut som toppløsmodell, fra folk som mener hun er et dårlig forbilde for sine barn. Foto: Med tillatelse fra Omag.noVis mer

Charter-Rannveigs nakenbilder skaper storm

Kritiseres for å være dårlig forbilde for barna.

SEOGHØR.NO: Bloggeren Rannveig Heitmann  (20) fikk mye oppmerksomhet da hun tidligere i år deltok i TV3s realityserie «Charterfeber», mens hun var gravid.

Nå vekker tobarnsmoren igjen oppsikt, ved å posere toppløs for første gang for nettsiden Omag.no.

Bildene skapte så stor interesse at nettsiden brøt sammen i et par timer på grunn av den store trafikken.

Her kan du se den opprinnelige artikkelen hos Omag.no.

Men ikke alle som har sett bildene er positive til Rannveigs nakenstunt.

Kritiseres for å være dårlig forbilde

REISTE PÅ CHARTERTUR MED BARN I MAGEN: Rannveig Heitmann fødte få dager etter premierefesten for årets utgave av «Charterfeber»
REISTE PÅ CHARTERTUR MED BARN I MAGEN: Rannveig Heitmann fødte få dager etter premierefesten for årets utgave av «Charterfeber» Vis mer

hennes populære blogg blir hun av mange kritisert for å være et dårlig forbilde for sine to barn.

«Gjør du dette for å provosere, eller fordi du faktisk liker det? Jeg mener, du er tobarnsmor! Ville du likt å se slike bilder av din egen mor? Kanskje du heller burde posere på bilder hvor du dekker mesteparten av kroppen din istedenfor bilder som menn kan onanere til. Ikke misforstå, du har en vakker kropp, og hud er pent og naturlig, men i og med at du har barn, er ikke dette det mest idealistiske du kunne gjort, er det?» skrev en anonym person mandag i kommentarfeltet på Rannveigs blogg.En annen kommentator som kaller seg Line, skriver: « Jeg blir ikke sjokkert av at du stiller opp på dette, men jrg lurer på hva i all verden som får deg til å gjøre det? Du er mamma, samboer, du har en svigerfamilie og ikke minst mor og far. Du har foreldrene i barnehagen til N og alle vennene dine..»                             

Bryr seg ikke om kritikken

Til Seoghør.no sier Charter-Rannveig at hun var forberedt på sinte reaksjoner, da hun tok bildene.

- Uansett hva jeg skriver og gjør, så vil det alltid komme negative tilbakemeldinger. Jeg er veldig vant med slik negativ kritikk så jeg klarer ikke helt å bry meg, men det er  klart det er koseligere å få hyggelige kommentarer!

Flere lesere uttrykker imidlertid også sin støtte til Rannveig etter nakenbildene.

«Wow. Du ser bra ut, fødte også for 3 mnd siden, og skulle gitt katta for å se ut som deg!!! Du er utrolig tøff, ingen tvil om det. Men du må nok være forberedt på sterke reaksjoner,» skriver en anonym kvinne.

LES OGSÅ: «Christian Grey» har blitt pappa»