«Charter»-Rannveig ble mamma

- Jeg har blitt mamma til en liten prinsesse!

NYFØDT: Torsdag morgen ble Rannveig Heitmann mamma til sitt andre barn - en liten jente som har fått navnet Emma Angelica.  Foto: Privat
NYFØDT: Torsdag morgen ble Rannveig Heitmann mamma til sitt andre barn - en liten jente som har fått navnet Emma Angelica. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag gjorde Rannveig Heitmann (20) sin debut i TV 3s «Charterfeber». 20-åringen var gravid med sitt andre barn under innspilling og har også latt kameraene følge henne under sitt første svangerskap i «Unge Mødre». Torsdag morgen ble Rannveig mor for andre gang da datteren Emma Angelica kom til verden, noe TV-kjendisen selv skrev på sin blogg bare fire timer etter fødselen. Fra før har 20-åringen en to år gammel sønn. Valgte naturlig fødselFødselen skjedde tre dager etter at hun deltok på premierefesten for «Charterfeber» i Oslo.- Kl 05:36 i morrest kom nemlig verdens fineste lille prinsesse Emma Angelica til verden!20-åringen valgte en naturlig fødsel, men innrømmer at det fristet med epidural da smertene var som verst. - Det gjorde veldig vondt og var en veldig annerledes opplevelse, men kjæresten var kjempeflink og holdt meg i hånden hele tiden. Vi er nå en liten lykkelig familie på fire, sier Heitmann til Seoghør.no.Datteren er 48 centimeter og veier 3140 gram. Blogget om fødselenBloggeren var superraskt med å dele nyheten om datterens ankomst på bloggen, men tviler på at det blir veldig mange bilder av lille Emma Angelica fremover.- Det blir nok ikke så mange bilder, men litt blir det.  Seoghør.no snakket med Heitmann på «Charterfebers» premierefest mandag kveld og hun fortalte da at hun kunne føde når som helst. - Jeg kan jo føde når som helst. Da får jeg håpe kjæresten min kommer og henter meg raskt. Ellers kanskje Charter-Svein må kjøre. Vi får se hva som hender, sa hun den gangen.  Se Heitman på Charter-premieren i videoen under!You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page. LES OGSÅ: Aldri mer «Charterfeber»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer