Charter-nedtur

Lisbeth og Nansy drar på sin aller siste tur sammen. De er ikke de eneste som bør ta en charterpause...

MØDRETUR: Både Svein og Hilde har med seg mødrene på tur denne gangen. Foto: TV3
MØDRETUR: Både Svein og Hilde har med seg mødrene på tur denne gangen. Foto: TV3 Vis mer
«CHARTERFEBER» KOM INN som et alkoholdunstende pust i den norske TV-floraen for noen år siden, da Charter-Svein Østvik og kompisen Viggo klønet seg inn i folks lattermuskler og fikk sin fanskare.

NÅR DEN SJETTE SESONGEN av «Charterfeber» nå har startet opp, skal serien fortsatt «bekrefte og avkrefte myter om nordmenn i Syden.» Men la oss si det slik, det blir nok heller ikke i år mange avkreftelser av myter når Chartefeber-gjengen drar til Kos. Mest overrasket blir man egentlig over at de fleste ser ut til fortsatt å ha med seg koffert på tur, og ikke bare har pakket i en Rema 1000-pose.

DET ER IKKE TIL Å underslå at det fortsatt er mye å le av, eller nærmere bestemt mange å le av, i «Charterfeber». Aller best ler deltakerne av seg selv, og humøret hos de fleste stiger bare de nærmer seg Taxfree-hyllene på Gardermoen.

MEN PROGRAMMET BLIR SOM vanlig ikke alkoholimportører og tobakksfabrikanters beste reklamearena her i nord, til det er bivirkningene så altfor tydelige.

DEN SOLARIUMSBRUNE Sven - med rund seng, fremstår nærmest som virkelighetens utgave av av YouTube-hiten Tor med Hammer’n. Den mannlige glamourmodellen reiser på tur med tre bøker i sekken: «Menn er fra mars, kvinner er fra venus», «Spillet» og «Sjekkebibelen». Det hele toppes med hans teori om tiltrekningskraften smykker gir på kvinner og kommentaren: «Når de peller på smykkene dine, har du en finger inne allerede!»

DESSVERRE FOR HAN, er det nærmeste han kommer å bruke fingeren til noe som helst i første episode å vise langfingeren til kompisen Magnus, som ser ut til å fungere som full kryptonitt på Svens tiltrekningskraft ute på byen.

I TILLEGG TIL sjekkekompisene er de som skal få draget på seerne som vanlig charterkongen Svein og latterdronninga Hilde. Begge har med seg mødrene sine denne gangen. Bingovertinnene Lisbeth og Nansy er på sin aller siste chartertur sammen, og en annen favoritt blant mange, Fred Åge, dukker også opp etter hvert i tillegg til pensjonistgjengen med høy «nå skal vi kose oss«-faktor.

«CHARTERFEBER» BLIR LIKEVEL som sydenturer ellers: Det er avslappende å ligge på stranden og se tomt framfor seg, men man blir fort litt rastløs og lei når det egentlig ikke skjer noen ting - spesielt når man har følelselsen av å ha ligget på samme strand i seks år på rad.

(Anmeldelsen er basert på første program)

Se «Charterfeber» på TV3 tirsdager 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.