«Charter»-Lisbeth innlagt på sykehus

- Jeg hadde dritflaks, forteller Lisbeth Meisler.

OPERERT: - Jeg hadde dritflaks, blindtarmen min lå nemlig så lett til at de enkelt fikk den ut. Man slapp liksom å sprette opp hele magen, sier Lisbeth Meisler, som onsdag ble operert for en blindtarmbetennelse. Foto: Privat
OPERERT: - Jeg hadde dritflaks, blindtarmen min lå nemlig så lett til at de enkelt fikk den ut. Man slapp liksom å sprette opp hele magen, sier Lisbeth Meisler, som onsdag ble operert for en blindtarmbetennelse. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kveld da hun skulle legge seg begynte «Charterfeber»-kjendis Lisbeth Meisler (49) å merke sterke smerter i magen. Først var hun sikker på at smertene skyldtes cystene hun har på eggstokkene, men etter en tur på sykehuset fant de ut at dette langt fra var tilfellet.

- De gjorde en ultralyd av meg, men der fant de ingen cyster på eggstokkene. Jeg blir helt svimmel av dette, jeg! Etter hvert fant de ut at det var blindtarmen som var problemet, forteller Lisbeth Meisler til Seher.no.

Onsdag rundt klokka 16 ble den tidligere «Charterfeber»-deltageren operert for blindtarmbetennelse. 

- Jeg hadde dritflaks, blindtarmen min lå nemlig så lett til at de enkelt fikk den ut. Man slapp liksom å sprette opp hele magen. Legene fortalte meg at hvis de ikke hadde komplikasjoner, ville operasjonen ta cirka en time. Jeg var ferdig rundt klokka 18, sier Lisbeth, som innrømmer at hun var bekymret før inngrepet skulle gjøres.

- Jeg var redd for at jeg ikke skulle våkne i det hele tatt. Og jeg var ikke i form når jeg våknet heller...


Og som om ikke det var nok: Meisler fikk seg litt av en overraskelse da hun kom til seg selv.

- De hadde revet av meg trusa, jeg lå der truseløs! Legene sa til meg at «Beklager, vi måtte 'flekke' av deg trusa». Hadde jeg vært litt klar i hodet, hadde jeg jo spurt om hvorfor. Hvorfor der nede?

Torsdag var 49-åringen ute av sykehuset som den samme, gamle Lisbeth Meisler. Den eneste forskjellen er at hun har tre små hull i mageregionen som en følge av operasjonen. Formen den er, ifølge henne selv, etter forholdene bra.

- Jeg er litt svimmel og rar, så det er ingen full guffe her. Jeg hadde gledet meg til en dusj slik at jeg hadde fått vasket håret, men det har jeg ennå ikke fått gjort. Jeg er susete og sikkert mer redd enn jeg burde vært, jeg tør jo ikke ligge på magen i senga engang. Jeg får ikke bære noe tungt, men heldigvis er jeg nesten ferdig til jul, forteller Lisbeth Meisler til Seher.no.

Arret den glade sarpingen nå har fått på magen, er av samme type som det Anders Jacobsen fikk etter sin blindtarmsoperasjon, som førte til at han måtte trekke seg fra «Skal vi danse» tidligere i høst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir dårlig av det. Det er ille fælt!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer