Charter-Lisbeth (49): - Jeg kan fortsatt få barn

Lisbeth Meisler fikk sjokkbeskjed etter å ha blitt innlagt på sykehus.

KAN FÅ BARN: - Jeg hadde virkelig ikke trodd det der jeg lå. Men jeg har jo barnerom her, så det er jo bra! For å være helt ærlig har jeg ikke hatt barn i tankene de siste to årene, forteller Lisbeth Meisler om sjokknyheten hun fikk på sykehuset. Foto: Privat
KAN FÅ BARN: - Jeg hadde virkelig ikke trodd det der jeg lå. Men jeg har jo barnerom her, så det er jo bra! For å være helt ærlig har jeg ikke hatt barn i tankene de siste to årene, forteller Lisbeth Meisler om sjokknyheten hun fikk på sykehuset. Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Forrige uke skrev Seher.no at Lisbeth Meisler hadde blitt innlagt på sykehus. Etter hvert viste det seg at «Charterfeber»-stjernen måtte opereres for blindtarmbetennelse, men før det trodde hun selv at det var noe helt annet som feilet henne.

49-åringen var nemlig sikker på at mageproblemene skyldtes cyster på eggstokkene.

- De gjorde en ultralyd av meg, men der fant de ingen cyster på eggstokkene. Jeg blir helt svimmel av dette, jeg! Etter hvert fant de ut at det var blindtarmen som var problemet, sa Lisbeth Meisler til Seher.no i forrige uke.

Da legene skulle undersøke Meislers eggstokker gjorde de et funn som kom svært overraskende på den blide sarpingene. Der fantes egg, noe som dermed betyr at 49-åringen fortsatt er fruktbar.

- Jeg hadde virkelig ikke trodd det der jeg lå. Men jeg har jo barnerom her, så det er jo bra! For å være helt ærlig har jeg ikke hatt barn i tankene de siste to årene, forteller Lisbeth til Seher.no.

Fra før av er det kjent at Lisbeth har funnet lykken med egyptiske Ahmed Rizk (28). Rizk bor i Egypt, og paret får dermed ikke sett hverandre mer enn rundt regnet tre eller fire ganger i året. Men selv om Meisler nå har fått beskjed om at hun fortsatt er fruktbar, tviler hun på at hun kommer til å sette flere barn til verden.

- Nå vet jeg jo at jeg har egg, så da blir det nok til at vi blir litt mer forsiktige. Når det er sagt er jeg imot abort, jeg har alltid sagt at hvis jeg blir gravid - da skal jeg bære barnet fram. Blir jeg det vet jeg ikke hva hodet sier. Men så er det dette med alderen min da...

- Vil du og Ahmed prøve å få barn nå, Lisbeth?

- Nei, det kommer vi ikke til å gjøre. Da ville jeg gjort det når jeg var yngre. Jeg merker at ikke årene er på mine side lenger. Men det er ille moro at jeg fortsatt har egg da, medgir Lisbeth Meisler, som har sønnen David (21), til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mariah (41) med sexy julecomback etter fødselen