Hilde Skovdahl:

«Charter»-Hilde søker livvakt

- Jeg er dritredd for nordmenn.

SØKER MANN: Hilde Skovdahl søker en mann å ha med seg til Gran Canaria under innspillingen av «Charterfeber». Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SØKER MANN: Hilde Skovdahl søker en mann å ha med seg til Gran Canaria under innspillingen av «Charterfeber». Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Den sprudlende «Charterfeber»-profilen Hilde Skovdahl (49) er klar for en ny runde med sydenprogrammet, men denne gangen ønsker hun å ta egen sikkerhet til nye høyder.

Det avslører hun i et innlegg på sin Facebook-profil, og ifølge henne selv, haster det.

Den fargerike 49-åringen påpeker at det er en mann som kan ta vare på henne hun er ute etter, ikke en kjæreste.

«Som dere vet, så skal jeg jo være med på en ny runde av Charterfeber! Men jeg har et lite problem. Da jeg er avholds og dritredd for fyll og hatt litt rare, skumle opplevelser rundt det, ønsker jeg ha med en stor og sterk mann som kan passe litt på meg, som reisefølge», skriver hun.

LIVLIG: «Charter»-Hilde er klar for en ny runde med «Charterfeber», men ønsker at noen skal passe på henne. Foto: Privat
LIVLIG: «Charter»-Hilde er klar for en ny runde med «Charterfeber», men ønsker at noen skal passe på henne. Foto: Privat Vis mer

- Er dritredd

Overfor Se og Hør forteller Hilde at det ikke er en dating-annonse, men at hun rett og slett er ute etter en mann som kan ta vare på henne på Gran Canaria. Hildes bekymring rundt nettopp fyll på chartertur stoppet henne nesten fra å si ja til å delta i programmet.

- Jeg er helt oppriktig, og det holdt meg igjen fra å juble og takke ja, sier hun.

Videre påpeker Hilde at det ikke handler om spanjoler, men heller nordmenn på den mye omtalte ferieøya.

- Jeg er dritredd for nordmenn som drikker.

Pressekontakt for «Charterfeber» i TV3, Andreas Framnes, forteller til Se og Hør at de ikke har noe imot at Hilde inkluderer en eventuell livvakt i innspillingen.

- Hvis Hilde vil ha med en livvakt, så skal hun selvfølgelig få det. Reisefølget må imidlertid være villig til å bli filmet, så hun kan nok ikke holde seg i bakgrunnen, gjemme seg bak aviser eller alskens gatehjørner. Charterturistenes vel og ve er selvsagt førsteprioritet, vi tar sikkerhetsmessige forholdsregler - og har eget team som står klar med alt fra faktor 50 til Paracet og førstehjelpsutstyr, forteller Framnes.

Det er for øvrig viktig for charter-dronninga å få frem at hun ikke søker etter en kjæreste. Den biten har hun nemlig gitt opp.

MUSIKKVIDEO: Greenpass og Charter-Hilde har sammen laget låta «Rytmen fra bølgene», produsert av Greenpass og Jason Dean Beats. Video: Greenpass / Jason Dean Beats. Vis mer

Mottar brev

Annonsen om livvakt-forespørselen la 49-åringen ut på Facebook mandag ettermiddag, og overfor Se og Hør avslører hun at det allerede har tikket inn en del meldinger, men at ingen har vært passende foreløpig.

Hun søker nemlig en høy og sterk mann så hun kan nyte sol, bading og det Gran Canaria ellers har å by på.

- Jeg har fått en del meldinger og noen morsomme svar. En har blant annet skrevet at han er liten og morsom, forteller hun lattermildt.

- Det har ikke sagt pang ennå, legger hun til.

At hun nå søker livvakt for å dra på charterferie synes hun er artig, men det er likevel noe hun mener oppriktig.

Avholds

49-åringen er nemlig i en annen rolle i dag, enn da hun deltok i programmet for første gang. Siden den gang har hun blitt godt kjent blant det norske folk, og har opparbeidet seg en solid fanskare.

Overfor Se og Hør har Hilde tidligere uttalt at selv om alkohol for mange er en viktig del av det å reise på sydenferie, er hun selv avholds. Den energiske 49-åringen liker nemlig å huske hva hun har gjort og ikke.

- Jeg drikker ikke i det hele tatt. Jeg har et behov for å vite hva jeg gjør til enhver tid, siden jeg ikke har så mye kontroll, så ingen skal kunne komme og ta meg på at jeg ikke husker det jeg har gjort.

- Jeg skjønner ikke at folk tør å drikke! Jeg har ikke noe imot alkohol, folk må gjerne få lov til å kose seg. Men jeg skjønner ikke at folk tør å gjøre det. Du driter deg direkte ut noen ganger, og jenter blir ufyselige i fylla. De er nesten verst. Jentene får skjørtet rundt halsen og greier, fortsatte hun.

Charterfeber: Bloggerne portrett. Video: TV3. Vis mer Vis mer

Men med sitt høye energinivå og mange latterutbrudd, trodde mange av TV-seerne at Hilde var full da «Charterfeber» rullet over skjermen.

- Alle tror jeg er drita hele tiden. Til og med de nærmeste vennene mine glemmer det noen ganger. Men det er bare deilig. Så kan jeg fortelle alle andre hvor morsomt de hadde det i går!

Det å holde seg unna alkohol er et bevisst valg «Charterfeber»-kjendisen tok da hun var ung og fant ut at alkohol ikke var hennes greie.

- Dette er et valg jeg har tatt siden jeg var liten. Men i og med at jeg ler mye og sånn, så glemmer folk fort at jeg ikke drikker. Jeg har smakt bare sånn litt, men «no way», det er ikke min greie i det hele tatt, sa hun til Se og Hør i 2011.

LES OGSÅ: Stjernens barn endret kjønn: - Jeg er stolt