Hilde Skovdahl blir popstjerne:

Charter-Hilde kliner til i ny musikkvideo

- Vi har det fantastisk morsomt sammen.

MUSIKKVIDEO: Greenpass og Charter-Hilde har sammen laget låta «Rytmen fra bølgene», produsert av Greenpass og Jason Dean Beats. Video: Greenpass / Jason Dean Beats. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Hilde Skovdahl (48) ble kjent som hele Norges «Charter-Hilde» gjennom flere sesonger i TV3-serien «Charterfeber».

Nå debuterer hun også som artist, på den nye låten «Rytmen fra bølgene».

Den nye låten - og musikkvideoen - er resultatet av et musikalsk samarbeid med Hildes gode venn Bjørnar, som går under artistnavnet «Greenpass».

Se musikkvideoen øverst i saken!

GODE VENNER: Hilde dukker opp i den nye videoen med sin gode venn Bjørnar, som går under navnet «Greenpass». Foto: Fra videoen
GODE VENNER: Hilde dukker opp i den nye videoen med sin gode venn Bjørnar, som går under navnet «Greenpass». Foto: Fra videoen Vis mer

De to fant tonen etter at Hilde besøkte Oslo Kretsfengsel og ble intervjuet av sin nye musikalske kompanjong.

- Jeg var sammen med Mina Hadijan i Oslo Kretsfengsel, og ble intervjuet av fengslets nærradio «Røverradion».

Kysser foran kamera

- Jeg ble intervjuet av Bjørnar som sonet en dom da. For 2 år siden ble han løslatt, og vi holdt kontakten etter det. Jeg elsker musikken hans, sier hun til Seoghør.no.

I musikkvideoen deler de to også et kyss, men Hilde hevder de to kun er gode venner privat.

- Vi er ikke kjærester, men det er full klikk mellom oss, og vi lever i nuet. Vi utfyller hverandre, på en merkelig og fin måte, sier hun med et smil.

ROMANTISK STEMNING: - Vi er ikke kjærester, men det er full klikk mellom oss og vi lever i nuet, sier Hilde til Seoghør.no. Foto: Fra videoen.
ROMANTISK STEMNING: - Vi er ikke kjærester, men det er full klikk mellom oss og vi lever i nuet, sier Hilde til Seoghør.no. Foto: Fra videoen. Vis mer

Sangen beskriver hun som en typisk sommerlåt.

- I sommer ba jeg Bjørnar å skrive en typisk «oss» sommerlåt, som vi kunne fremføre sammen. Vi har hatt det fantastisk morsomt sammen, og gleder oss nå over vårt glad prosjekt som gir oss både håp og glede ... etter en tøff tid!

Selv om det nå er gått flere år siden siste episode av «Charterfeber», får Hilde sjelden gå i fred på byen.

- Noen ganger har jeg tenkt at jeg må komme meg bort fra «Charter-Hilde»-navnet. Men så er det veldig hyggelig når det kommer folk bort til meg og sier de liker å følge med på det jeg gjør. Det er både gamle og unge folk, sa Hilde tidligere i sommer til Dagbladet.

POP-DEBUT: Hilde Skovdahl viser en ny side av seg selv på den nye låten «Rytmen fra bølgene». Foto: Fra videoen.
POP-DEBUT: Hilde Skovdahl viser en ny side av seg selv på den nye låten «Rytmen fra bølgene». Foto: Fra videoen. Vis mer

Hilde trekker fram turen med moren Inger i 2010 som et av hennes beste minner fra «Charterfeber»-tida.

- Jeg husker godt at hun lot som om hun hadde skaffet seg tatovering. Jeg ble jo helt på gråten, fordi jeg trodde på det. Moren min er jo typen som kunne gå og gjøre noe sånt.

Det samme gjaldt den gangen hun var på «blind date» og prøvde å lette på stemningen ved å ta BH-en sin på hodet. Scenen ble nominert til «Beste TV-øyeblikk» under Gullruten i 2009.

- Jeg har ikke angret på noe jeg har gjort i «Charterfeber». Men det har vært viktig for meg å understreke at jeg har alvorlige sider også. Ikke bare tull og tøys.

LES OGSÅ: Charter-Hilde falt for kroppen til Ola-Conny

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer