Charter-Hilde gjør som Kate Moss

Hilde Skovdahl stiller uten en tråd - som et opprør mot kroppsfokuset. Se video!

SEOGHØR.NO:   – Den siste tiden har jeg lest flere artikler om jenter som opererer inn silikon fordi de er redde for å vise seg på stranda. Det synes jeg er trist, sier Hilde Skovdahl (43), kjent fra «Charterfeber» på TV3.

Derfor trengte ikke Hilde lang betenkningstid da vi spurte om hun ville stille opp på et bilde – helt likt motivet av supermodellen Kate Moss (39).

Kampsak

For Hilde mener at frodige damer skal være stolte av seg selv – og dette har hun gjort til en kampsak.

– Kroppsidealet blant unge jenter i dag er en perfekt trent kropp. Det er et ideal langt unna hvordan de fleste av oss ser ut. Har man slike forbilder, skaper det komplekser, angst, og dårlig selvtillit. Dette må vi kjempe imot, mener Hilde.

I dagens Se og Hør Weekend kan du lese hva norske kjendiser synes om Hildes friske stunt.


– Alles rett
Nylig gjennomførte bladet «Det Nye» en undersøkelse blant sine lesere, der 68 prosent svarte at de gruer seg til å gå i bikini på stranda.

– Jeg er overbevist om at dersom vi fikk se flere forskjellige kroppsfasonger i mediene og reklame, hadde flere våget å være stolte av seg selv. Livet er til for alle, og alle bør ha retten til å føle seg bra.

Selv hadde Hilde aldri i sine villeste fantasier trodd at hun skulle stille naken i Se og Hør. Men da fotograferingen var over, kom gledesrusen.

Skummelt
– Dette er noe av det skumleste jeg har vært med på. Pulsen gikk på høygir hele tiden, men nå føles det bare godt!

Til høsten blir den frodige blondinen igjen å se i «Charterfeber» på TV3. Først ble hun vraket, men deretter hentet inn igjen etter et ”folkekrav” fra seriens store fanskare.

LES OGSÅ: Gjør comeback på «Charterfeber» - Åpen for badeflørt