Charter-Hilde fyller 46 år

- Jeg ønsker meg kjærlighet til bursdagen.

LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Hilde Skovdahl er klar for å slå seg til ro, og håper drømmemannen dukker opp som bursdagsgave. Foto: Andreas Fadum
LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Hilde Skovdahl er klar for å slå seg til ro, og håper drømmemannen dukker opp som bursdagsgave. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl, bedre kjent som Charter-Hilde fra «Charterfeber», feirer torsdag sin 46-årsdag.

TV3-stjernen innrømmer at hun føler på det å bli eldre, men har likevel ingen problem med å nyte livet til det fulle.

- Det er litt skummelt, men jeg lever så intenst, og er med hele tiden. Det er en deilig følelse. Jeg sitter ikke og angrer på ting. Det er en lykke i seg selv. Jeg har ikke noe panikk og er ikke flau over alderen min, forteller hun til SeogHør.no.

Som bursdagsgave avslører den blide blondinen at hun drømmer om en mann.

- Jeg ønsker meg at kjærligheten tar ordentlig tak i meg snart. Erobrer meg og slenger meg i bakken, ler hun.

- Det er på tide nå! Ikke noe mer tull og fjas, liksom.

Tidligere denne måneden avslørte realitystjernen at hun hadde gått ned hele ti kilo på tre uker.

Sammen med moren Inger (71) dro hun til Lanzarote og satte i gang med et nytt og strengt kostholds- og aktivitetsregime på kanariøya.

Se eksklusiv video fra oppholdet her:

 

Hilde legger ikke skjul på at hun er godt fornøyd med resultatet hun oppnådde etter oppholdet på Lanzarote.

- Herregud, så flinke vi var! Ti kilo på tre uker, det er jo utrolig. Jeg gikk litt opp igjen etterpå, cirka 1,5 kilo og fikk helt noia. Men det har justert seg og går fremover. Jeg føler meg veldig bra inni meg, men er ikke fiksert på å bli tynn.

- Jeg har hatt mange personlige trenere opp igjennom, men nå er huet og viljen min med. Jeg gjør det jeg klarer og holder det er lystbetont. Jeg dropper å forby meg selv ting, og det er ingen som presser meg. Jeg slanker meg kun for meg selv denne gangen, forteller Hilde til SeogHør.no.

Likevel unner hun seg litt kake på bursdagen sin.

- Det blir bursdagskake, men en liten en. Man kan jo ikke si nei til livet, heller. Og det er bursdag én gang i året, herregud!

Selve bursdagskvelden blir stille og rolig sammen med en en venninne over en god middag.

- Til helgen blir det mer feiring. Da skal jeg gå ut med noen venner i Oslo, men det er jo Sentrumsløpet også da, så det kan bli ganske vill, ler hun.

PÅ TUR: At Lanzarote-turen gjorde godt for kropp og sjel, er det ingen tvil om. I tillegg fikk mor og datter tilbringe kvalitetstid sammen og kom enda nærmere hverandre.
PÅ TUR: At Lanzarote-turen gjorde godt for kropp og sjel, er det ingen tvil om. I tillegg fikk mor og datter tilbringe kvalitetstid sammen og kom enda nærmere hverandre. Vis mer

LES OGSÅ: Charter-Hildes bilde skapte Facebook-storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer