«Charter-Hilde» falt for kroppen til Ola-Conny

Hilde Skovdahl legger ikke skjul på sin begeistring etter at hun fikk komme hjem til den svenske TV-stjernen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Under torsdagens episode av TVNorge-programmet «4-stjerners middag», er det «Ullared»-stjernen Ola-Conny Wallgren (51) som inviterer til selskap. 

Gjestene er programleder Emilie Skolmen, humørspreder Hilde Skovdahl, også kjent som «Charter-Hilde», og komiker Mikkel Niva. 

Deltagerne har reist helt til Sverige for å besøke den populære TV-stjernen Ola-Conny, og under ukens siste middagsselskap er det tydelig at det er lettbeint stemning mellom de fire kjendisene.

- Han har sånne Farris-muskler

Det blir spesielt hyggelig rundt bordet når Mikkel Niva begynner å skryte av den veltrente fysikken til Ola-Conny, som tidligere drev aktivt med friidrett.

Se video øverst i saken!

Komikeren har nemlig lagt merke til at Ola-Conny skjuler noen oppsiktsvekkende armmuskler under skjorta, noe «Charter-Hilde» fort sier seg enig i.  

- Ja, det har vi lagt merke til, bryter hun ut.

Saken fortsetter under bildet. 

KJENTE FJES: Det var Ola-Conny, Hilde Skovdahl, Emilie Skolmen og Mikkel Niva som var ukens deltagere i TVNorge-programmet.  Foto: TVNorge
KJENTE FJES: Det var Ola-Conny, Hilde Skovdahl, Emilie Skolmen og Mikkel Niva som var ukens deltagere i TVNorge-programmet. Foto: TVNorge Vis mer

Videre forteller den frittalende TV-profilen at hun synes Ola-Conny har «kjempefine muskler».

- Han har sånne Farris-muskler. Når han løfter glasset, bobler det, sier hun mens hun viser armbevegelser av hvordan musklene hans beveger seg. 

Til slutt avslutter Hilde med en svært uventet kommentar. 

- Jeg vil ha Ola-Connys brød, jeg, røper hun uten å forklare hva hun mener med uttalelsen.

Saken fortsetter under bildet.

INVITERTE TIL SVERIGE: Torsdag var den svenske TV-stjernen Ola-Conny Wallgren som sto for matlagingen.  Foto: TVNorge
INVITERTE TIL SVERIGE: Torsdag var den svenske TV-stjernen Ola-Conny Wallgren som sto for matlagingen. Foto: TVNorge Vis mer

Forstår ikke all oppmerksomheten

Selv om Hilde i likhet med mange andre kvinner har et godt øye til den svenske TV-stjernen, har Ola-Conny tidligere innrømmet til Seoghør.no at han ikke helt forstår hvorfor damene liker ham. 

Han bekreftet også at han får mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

 - Jeg er veldig glad for det, men jeg forstår ikke hvorfor damene liker meg. Jeg synes ikke selv at jeg ser så bra ut, men det er kanskje noe annet de faller for, sa den blide svensken til Seoghør.no.

«4-stjerners middag» går mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge.

Se intervjuet med Ola-Conny her:

LES OGSÅ: Her blir «4-stjerners middag»-stemmen avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer