Charlotte Thorstvedt klar for "Stylistene"

Programlederen klar for ny TV-serie på FEM.

VAKKER: Den vakre programlederen er nå klar for nye oppdrag på FEM og VGTV. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Den vakre programlederen er nå klar for nye oppdrag på FEM og VGTV. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Charlotte Thorstvedt (26) har de siste tre årene tatt en pause fra TV-skjermen for å konsentrere seg om musikk og mote. Nå gjør hun comeback som programleder.

Charlotte blir programleder for den norske versjonen av det amerikanske TV-programmet «Stylistene» som skal sendes på VGTV og FEM til høsten.

- Jeg har jo vært ute av drift en liten stund nå mens jeg har fokusert på mastergraden min og andre prosjekter, så jeg håper ikke jeg har glemt gamle kunster, hehe, skriver Charlotte i en epost til VG.

For tiden er den vakre programlederen i Las Vegas med «Torsdag Kveld fra Nydalen»-stjernen Henrik Thodesen (32), på en romantisk kjærlighetsferie. Neste stopp er San Fancisco.

Programmet «Stylistene» ble en stor suksess i Sverige. Konseptet er lagt opp noenlunde likt som «Top Model» eller «Project Runway», bare med 10 stylisttalenter.

- Mest av alt gleder jeg meg til å komme tilbake på skjermen med et program som handler om mote. Det er jo noe jeg interesserer meg veldig for, skriver Charlotte til VG.

Charlotte Thorstvedt har tidligere vært programleder for MTV og X-faktor på TV2.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Stjerneduo stjal showet under motevisning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer