Charlotte solgte over takst

Nå gleder nysingle Charlotte Thorstvedt seg til å flytte fra Norge. Nå har hun funnet et nytt sted å bo.

SOLGTE: Charlotte Thorstvedt har solgt denne leiligheten, som hun disponerte på Grønland i Oslo. Nå flytter hun til London. Foto: Foto: Alejandro Villanueva / Invisio
SOLGTE: Charlotte Thorstvedt har solgt denne leiligheten, som hun disponerte på Grønland i Oslo. Nå flytter hun til London. Foto: Foto: Alejandro Villanueva / Invisio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av mai skrev Seher.no at modell, TV-fjes og DJ'en Charlotte Thorstvedt (24) hadde lagt ut leiligheten sin på Grønland i Oslo for salg. Snart flytter hun nemlig til London for å ta en mastergrad i sosialantropologi på prestisjefulle London School of Economics and Political Science.

- Jeg er veldig glad i leiligheten, og har aldri følt meg så hjemme noe annet sted. Det er veldig koselig der, så det er med tungt hjerte jeg selger den, innrømmet 24-åringen til Seher.no den gang.

Nå er leiligheten solgt. Det bekrefter hun også til Seher.no.

- Ja, den er solgt. En del over takst gikk den også, så jeg er kjempefornøyd, jeg, sier Thorstvedt, som ikke ønsker å avsløre hva hun fikk for leiligheten, som hadde en prisantydning på 1.99 millioner kroner.

I mai uttalte den 24 år gamle modellen at hun fortsatt ikke har funnet et sted å bo i den engelske hovedstaden. Det har hun derimot nå. I september flytter hun nemlig inn i en leilighet hun har leid i området Shoreditch.

- Det er det kuleste området å bo i! Så det gleder jeg meg til, erkjenner Thorstvedt, som i to år bodde sammen med en venninne i boligen på Grønland.

I juni kom nyheten at det er slutt mellom den tidligere «X Factor»-deltageren og hennes kjæreste gjennom halvannet år, Sven Renberg (29).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlotte Thorstvedt er singel igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer