Charlotte Perrelli møtte veggen etter Melodi Grand Prix

- Jeg var psykisk nedbrutt.

MØTTE VEGGEN: Charlotte Perrelli møtte i 2008 veggen etter Eurovision-flopp og ekteskapsproblemer.  Her fra et bokslipp av boka «Charlottes Garvidbok» som handlet om trening, helse og positiv tankegang. 
 Foto: Aftonbladet
MØTTE VEGGEN: Charlotte Perrelli møtte i 2008 veggen etter Eurovision-flopp og ekteskapsproblemer. Her fra et bokslipp av boka «Charlottes Garvidbok» som handlet om trening, helse og positiv tankegang. Foto: Aftonbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske popsangeren Charlotte Perrelli (41) ble kjent over hele Europa da hun vant Eurovision Song Contest i 1999 med låten «Take me to your heaven».

I 2008 gikk hun til topps i den svenske Melodi Grand Prix-finalen, Melodifestivalen med låten «Hero».

Men nå avslører hun at hun samme år gikk på en psykisk smell.

Charlotte var så utbrent at hun besvimte i en skjønnhetssalong.

I tillegg sier hun at hun bestemte seg for å skilles, da hun fant ut at ektemannen Nicola Perrelli hadde vært utro mot henne.

- Jeg var psykisk nedbrutt. Det var den tøffeste perioden i livet mitt.

- Jeg var så utbrent at kroppen begynte å si ifra, det skjedde merkelige ting. Jeg svimte av hos negle-stylisten min, og når jeg våknet hadde hun ringt etter ambulanse, forteller en åpenhjertig Perrelli til tv-kanalen 5 i serien «Ett jobb för Berg», ifølge den svenske avisa Expressen.

«Hero»-sangeren var redd for å aldri få energien tilbake. Men etter seks ukers depresjon klarte hun å karre seg opp.

- Når man blir svak innser man viktigheten av og ha mennesker rundt seg som man stoler på.

Fant lykken igjen

Nå gleder Charlotte seg over at livet smiler til henne igjen.

I august i fjor giftet hun seg seg på ny med Anders Jensen i et bryllup av himmelske dimensjoner.

GIFTET SEG PÅ NY: Charlotte Perrelli giftet seg på ny i 2015 sammen med Anders Jensen. Her står de to sammen med deres felles sønn Adrian, Charlottes sønner Angelo og Alessio, og Anders datter Izabelle.  Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet
GIFTET SEG PÅ NY: Charlotte Perrelli giftet seg på ny i 2015 sammen med Anders Jensen. Her står de to sammen med deres felles sønn Adrian, Charlottes sønner Angelo og Alessio, og Anders datter Izabelle. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet Vis mer

Ifølge den svenske avisen Expressen fant begivenheten sted på Château d'Esclimont i nærheten av Versailles i Frankrike, og drøye 120 gjester fulgte vielsen utenfor slottet i den franske sensommervarmen.

- Vi er verdens lykkeligste og har hatt helt magiske dager i Frankrike med nære og kjære, sa brudeparet via pressekontakten Joakim Jordansson etter seremonien.

LES OGSÅ: Else forlater TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer